Vi er i gang igjen (Taekwondo)

//I samarbeid med Netflix//

Yes nå er det nok en kveld som nærmer seg. Jeg har fått gjort masse i dag. Har også kjørt tre barn til og fra Taekwondotrening. Vi er altså igang med Taekwondo igjen, 5 barn og pappaen. Eskil er nybegynner og synes det er veldig morsomt. Og han er jo så søt i den hvite drakta si. Klubben i våre hjerter er Dahnjun Taekwondoklubb! Jeg tenkte å ta et bilde av alle sammen i draktene sine på rekke og rad så kan dere få se hva slags belter de har nå. Så det kommer en eller annen dag, bare følg med på Absolutt hjemme 🙂

Når barna er i ro og jeg har tatt den siste runden med tøy, vask og litt sånn diverse, skal mannen og jeg ha en date med te og Suits på Netflix. Det har kommet nye episoder nå, Jippi! Skal bli godt med en rolig avslutning på en innholdsrik dag. Det er en passelig aktivitet å gjøre mens grovbrød stekes i ovnen.
Mannen fikk ikke vært på trening i dag, da han var på FAU-møte.
Men det må til det også 🙂 Da barna byttet over til ny skole var vi enige om at han skulle melde seg på i Fau og på den måten blir vi mer kjent med andre og kan bidra litt her og der. Vi må uansett gjennom det før eller siden og antagelig flere ganger siden vi har mange barn på skolen. Siden jeg var gravid, ble det han som måtte til pers nå, så får jeg ta det en gang senere.

2 Comments:

  1. For en skjønning 😀 Jeg håper datteren min vil like kampsport når hun blir eldre 🙂

    • Takk, ja han er så skjønn 🙂 Det er mange jenter som trener taekwondo, så det er bare å la henne prøve seg litt 🙂

Comments are closed