Kul køyeseng

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre køyesengene litt kulere. Jeg tok noen avlagte gardiner og sydde hus/ forheng  med vindu og dør. Og av noen andre stoffrester sydde jeg postkasser også.
I disse postkassene skriver jeg små brev til jentene og putter oppi. Dette er et skikkelige høydepunkt for dem og de blir så glade når jeg har skrevet brev til dem. De skriver også til hverandre.
Dette er også en fin mulighet for lesetrening, for hvem vil vel ikke lese et koselig brev fra moren sin? Jeg kan jo skrive flere brev om dagen om jeg vil også 🙂

Husene/forhengene er festet i en skinne. De hadde kanskje blitt flottere om jeg kjøpte stoff spesielt til dette, men jeg synes også det er ganske sjarmerende å lage noe av det man her. Dette har ikke kostet meg noe annet enn litt tid og to skinner fra Kid.
Jeg synes også det blir et fint og morsomt innspill i interiøret.

Men å ha en postkasse til barna er en morsom sak enten man har forheng foran sengen eller ikke. Man kan jo også kjøpe en lite postkasse (tror de har noe slikt på Kremmerhuset), eller lage noe av papir. Det kan også være en liten boks. Uansett er det en koselig måte å ha kommunikasjon på og det fremmer lesingen i tillegg.

Vel,  nå skal jeg skrive et par brev, for det kuleste jentene vet er å få brev fra mamma 🙂

One Comment:

  1. Så flink du er. Jeg vurderte å lage sånt til størstesnupp da hun hadde halvhøy seng. men så byttet vi seng, og da var det ikke nødvendig lenger..

Comments are closed