Så ble det fødsel

Natt til mandag ble det fødsel her. Kattemor rigget seg til i sengen til Lilli for å føde. Det merket ikke Lilli noe til. Det kom 4 små kattunger den natten. To grå og hvite og to sorte og hvite der den ene er mest hvit enn sort.
Mika sov usedvalig lenge denne mandagen. Han våknet ikke før 1130! Jeg måtte inn å sjekke om han faktisk pustet etterhvert. Mens han sov fikk jeg jobbet masse på vaskerommet og i fellesgarderoben som virkelig har blitt oversett den siste uken.
Nå som jeg har 2, 5 uke igjen til termin, har jeg tatt litt «permisjon». Det vil si at jeg dropper det jeg ikke er nødt til å gjøre, som å kjøre hit og dit. Det dropper jeg nå eller får mannen til å gjøre. Jeg får gjort veldig mye om jeg kan gjøre det på mine premisser og ta ting i mitt eget tempo og ta en hvil når jeg trenger. Vaskerommet var helt overfylt i går, og jeg vasket 5 maskiner. I dag skal jeg få tatt minst 3 maskiner og da begynner jeg å komme i rute. Da sier det seg selv at det var overfylt. Har aldri vært så fullt der. Jeg skulle jo tatt bilde av det for det var helt sinnsykt!

Eskil plukket også egg i går, mange egg, og sånt blir det jo pannekaker av. Vi elsker å bruke vår nye Kenwood!

Det er jo helt utrolig hvor mye jeg fikk gjort i huset mens Mika sov. Senere på dagen tok mannen med Eskil på taekwondotrening. Og da tok han også med Mia på 10 og Mika på 2. Mia pleier å leke med Mika ute i skolegården mens Eskil trener. Så da fikke jeg også litt «fri».

Eskil begynner på skolen til høsten og jeg har søkt 50 % barnehage for Mika fra september. Jeg trenger litt avlastning til å få gjort husarbeid og litt andre ting jeg holder på med som jeg synes er veldig vanskelig å få gjort når jeg må passe på Mika i tillegg. Det er av og til ganske frustrerende. Jeg tror det skal bli veldig bra for både meg og Mika. Han trenger ikke å være der hele dager. Men det finner jeg ut av hva som er best for ham i forhold til å få venner og være med i gjengen og slikt. Jeg har bare hatt barn i barnepark tidligere, så det blir en ny erfaring å bruke barnehage.

Vel, nå må jeg gå å tømme tørketrommelen, brette tøy, fylle trommelen med vasket tøy og så sette på en ny vaskemaskin 🙂

2 Comments:

  1. Åh, jeg koser meg SÅ med bloggen din!:) har fulgt deg helt siden rett før du fortalte om graviditeten med Mika, og jeg blir fortsatt glad for hvert innlegg du legger ut:) syns du virker veldig flink og effektiv nå så nære fødsel altså. Men man har vel ikke så mye valg med mange barn?;) Kjenner til den at det er vanskelig å få gjort noe med små barn i hus. Mika blir vel 3 år til høsten, fantastisk at du har fått ha han hjemme så lenge.

    • Hei og for en hyggelig kommentar da 😀 Jeg benytter tiden når jeg har krefter. I dag har jeg ikke så mye krefter. Jeg er ganske trøtt i dag og har vært endel ute med Mika som har blitt ganske flink og altfor rask på trehjulsykkelen sin. Det er slitsomt og litt smertefullt å følge etter ham overalt. Har fått ham inn nå og her må hva nok være til det kommer noen eldre søsken hjem som kan være med ham ut.
      Det blir nok greit for han å gå litt i barnehage, så får jeg også litt mer tid til alt jeg har å gjøre og alt jeg har lyst til å gjøre. Vel, sikkert ikke alt, men noe i allefall. Han sover jo ikke noe på dagen lenger nå og han er veldig flink til å gjøre seg forstått, så da synes jeg det er passe alder å begynne litt i barnehage. Det har vært helt fantastisk å ha ham hjemme også, vi koser oss ekstremt mye:) Men jeg skal vel klare 50 % med han i barnehage 🙂

      Ha en flott dag!

Comments are closed