En lang og treig dag. Termindagen.

Det har vært en lang dag, termindagen. Ikke noe tegn til fødsel.
Jeg startet egentlig dagen med å tryne i gjørma så lang jeg var da jeg skulle sette Mika I bilen for å kjøre storesøster et sted. Og da mener jeg faktisk i gjørma altså. Jeg måtte skifte alle klærne utenom bh-en. Med en gang ble jeg litt redd for å falle fordi jeg har så vondt i hoftene og var litt redd det skulle være farlig for babyen å falle. Men jeg falt ganske sakte så det så sikkert utrolig dumt ut. (Har dessverre ingen bilder av det).

Og så har jeg vært så usannsynlig trøtt i dag og har prøvd å sove litt. Men småguttene har bråkt så mye at det var nesten umulig. Og jeg har vært så sliten at jeg ikke orker å rydde og det er så dumt for det har virkelig hopet seg opp her. Det ligger ting overalt, og det er ikke så greit for meg for jeg klarer jo ikke å løfte beina mine.

Jeg blir egentlig ganske lei meg for at det er så rotete her nå. Skjønner ikke de andre her at jeg ikke kan gjøre alt?
Føler meg litt tatt for gitt. Og Mika som bare er en lite gutt roter veldig. Han strør om seg med kattemat og sukker så fort han kan. Jeg har ikke sjanse til å rekke over alt. Så da bare gir jeg heller litt opp og legger meg for å hvile, for det er det jeg trenger. Og hvis folk vil vasse i sko, klær og leker så får de bare gjøre det.

Jeg slapp å lage middag i dag ettersom jeg lagde så mye fiskegrateng her om dagen. Da ble det restemiddag i dag.

Etterpå skal alle sammen få ta litt hver her. Erfaringen min tilsier at det egentlig går ganske så fort å rydde opp her egentlig når alle setter igang. Det skal bli skikkelig deilig! De er jo faktisk veldig flinke til å ta i et tak når det trengs. Det skal de ha altså.

Det eneste jeg har gjort i dag er å trekke om en krakk som var blitt blass i stoffet og fått sølt hårfarge på den ene siden. Nå ble den freshet opp litt. Jeg tenkte å ha den i gangen, for jeg har savnet å ha et sted i gangen å sitte og ta på sko og klær på småunger. Da må jeg finne et annet sted til de tre knaggene til skolesekkene til Mia, Lilli og Elias. Men det skal jeg nok finne ut av.

Og mer enn dette orker jeg ikke i dag. Nå vil jeg bare sitte i sofaen og se på Downton Abby eller noe annet jeg selv velger. Jeg vil ikke se på Bayblade eller traktor nå.

«Gjesp» nå tar jeg kvelden! Og håper at jeg føder snart. Forresten så kommer det straks en konkurranse på bloggen og den som gjetter nærmest fødselsvekten til barnet vinner en fin premie!

5 Comments:

 1. Hei Linda! Om du trenger litt hjelp til ryddding og litt vask, så kan jeg gjerne komme bort og hjelpe deg litt!? Jeg bryr meg overhodet ikke om åssen det ser ut eller om du syns alt står på hodet 🙂 (så det er ingen skam å takke ja til litt hjelp!) Vi driver og pusser opp her hjemme, så rot og ting overalt er jeg vandt med nå! Det hadde i allefall bare vært hyggelig å kunne hjelpe til om du vil ta imot litt hjelp. Jeg kjenner jo herken deg eller familien din så veldig godt, men det var jeg som var bortom deg med noen små tannkremtuber for noen uker siden!:) Dessuten bor jeg jo rett borti veien, så gi meg bare et lite hint så rusler jeg meg en tur! Håper i allefall du tar dette på rett måte og ikke misoppfatter meg. Det er bare ment i beste mening, og enn så lenge så har jeg endel energi:) Hilsen og klem fra Maria (send meg gjerne en e-post eler sms på 98878724).

  • Hei kjære deg! Du er jo en engel da! Tenk å være så snill! Barna synes de små tannkremtubene er så kule 😉
   Jeg skal ut å kjøre rundt kl 11 eller noe sånt. Frem til da er 16-åringen hjemme og hjelper til litt. Og etter det kommer skolebarna hjem en etter en og de skal har hverken lekser eller treninger i dag, så da skal de få ta i et realt tak her hjemme:)
   Du kan gjerne komme bort i dag om du orker altså. Enten da før jeg drar eller etter at jeg kommer hjem. Hva passer best for deg da?
   Stor klem!

 2. Oi, har du kommet så langt? Tiden går så fort at jeg knapt nok har fått med meg at du er gravid igjen.

  Synes du har vært flink som har trukket krakken. Det ble fint.

  Ønsker deg lykke til med den siste tiden og lykke til med fødselen!

 3. frugravningen

  Du er jo kjempeflink da. tror ikke jeg hadde trukket om noe som helst på mine termindager.. hehe.. Jeg tok med meg størstesnupp på kino da jeg hadde termin med minsten da, men det var jo bare kino, og dessuten nærmere sykehuset enn hjemme.. hehe..

 4. Du er så herlig snuppa, og hadde jeg bare bodd nærmere skulle jeg hjulpet deg litt og ikke minst avlastet deg litt <3

Comments are closed