Sykehuskontroll en dag før termin

Vel, her kommer nok et svangerskapsinnlegg, for i dag var jeg på kontroll på sykehuset igjen.

For å gjøre det kort:
Babyens vekt ble estimert til 4300 g.
Jeg har ingen åpning.
Er ikke moden i det hele tatt.
Jeg har ca 10 % mer fostervann enn snittet, så barnet får ikke trykket seg så mye ned da den svømmer og koser seg i vann. Heldiggrisen.
Alt er bra, både blodtykk og urin og alt.
Ctg var også bra. Babyen sov og var litt rolig, så mannen måtte kjøpe litt bolle og juice til meg så det ble litt mer liv i magen. Så der lå jeg og knasket bolle og drakk juice, det manglet bare en skjerm så jeg kunne sett på en av seriene jeg ser på 🙂

Det ble avtalt igangsetting tirsdag den 12. kl 0830. HVIS det ikke starter av seg selv før det da. Og det håper vi jo at det gjør.

Så jeg får bare smøre meg med mer tålmodighet.
Jeg har begynt å se på Downton Abby på Netflix, og det er en fryd å se det gamle godset. For meg blir det i tillegg til underholdning litt fagstoff, for jeg blir også sittende å se på stilarten på den tiden og legge merke til detaljer på både møblene og klærne. Det synes jeg er morsomt, jeg er jo tross alt utdannet interiørkonsulent hvis dere ikke visste det: )  Downton Abby starter  med Ttanic`s forlis, altså i 1912, og da var det Jugendstilen som var dominerende. Man kan se det på interiøret, men jeg vet ikke helt når det godset ble bygget. Jeg må nok lese meg littegranne opp på denne fronten.

Flere som ser på Downton Abby?

Sesong 3 av Orphan Black har også kommet nå. Dette er en Netflix-produksjon som handler om kloner. Det kommer en ny episode hver uke nå. Så da har jeg noe å gjøre mens jeg venter. Eller, jeg regner ikke med å få se en ny episode av Orphan Black før fødselen men jeg kan i allefall pløye meg gjennom Dowtnon Abby.

Mannen min har begynt å se på Daredevil, som er basert på en tegneserie som han leste da han var liten. Her er superhelten blind, men har fått alle de andre sansene styrket slik at han kan både sloss og klatre oppover vegger uten å se noe. Bra underholdning det også.

Noen andre forslag til serier jeg kan se på? Hvilke serier liker dere?

5 Comments:

  1. frugravningen

    Jeg elsker Netflix, ser på hver kveld.. hehe.. Nå har jeg vært igjennom de gamle gode seriene, som 24, Buffy og nå Charmed.. Mannen er litt lei kan du si..

  2. 9. mai

  3. Har sett house of cards, Dr. Who, Broen og filmen Til ungdommen. Til ungdommen anbefales om du ikke har sett den.

    • Til ungdommen må jeg sjekke ut, den har jeg ikke sett 🙂 Takk for tips!

  4. Så fint at alt er bra med babyen! Håper du får disse siste dagene til å gå på en god måte

Comments are closed