Vår 17. mai – den roligste vi har hatt

Det var en rolig 17. mai for oss. Mannen gikk til skolen sammen med 6 av barna og jeg og svigermor bare gikk ned i svingen og ventet på toget. Så fulgte vi toget i noen få hundre meter til «endestasjonen». Der var det taler og underholdning og masse mennesker.

Jeg traff en likesinnet dame der, nemlig en annen som elsker retrovogner. Hun hadde selv en retrovogn og hun likte også min veldig godt.

Jeg klarte ikke å samle alle barna til ett bilde for de var jo ikke på samme plass en eneste gang.

Videre spiste vi pølser og pavlovakake.

Jeg fikk aldri samlet alle for å ta et fellesbilde. Men jeg tror da alle er representert på disse bildene.

Dette er den roligste 17. mai-dagen vi har hatt tror jeg. Men jeg hadde ikke orket å traske noe mer enn jeg gjorde heller. Jeg kjente at den lille turen jeg hadde var nok. Kjente godt at jeg ikke er helt tilbake i bekken-form ennå.

Håper alle hadde en fin dag!

3 Comments:

 1. Kristine T. Davidsen

  Du har en fantastisk gjeng Linda!!! 🙂 <3 Og jeg synes du gjør en stor innsats som det er om du ikke skal traske rundt i timevis nå like etter fødselen også!!! <3 <3
  Hørte Simo skal slutte nå, de har solgt seg sa en venninne, hun elsker Simo vogner. Hun har en barnevogn etter guttene sine på 19 og 16, som også er brukt av deres fetter på 20. Den ble kjøpt ny til fetteren da han ble født på slutten av 1994. Hun har også Simo sportstrillen som ble kjøpt til yngste sønnen på 16 den våren han var 1 år, så den er 15 år i disse tider og er også brukt av lillesøster på 12. Nå har minste nusket som fylte 1 år mandag, altså i går, så vidt begynt å bruke den. Jeg elsker den vognen og fikk bruke den masse til 12 og 16 åringene da de var små, og gleder meg stort til å få trille den igjen nå!!! <3 <3
  Foreløpig bruker lille nusket en kjempe fin Sjokoladebrun Simo Kombivogn, bare til å ta ut bagen når barnet er blitt for stort til den. Den vognen er supergod å trille, med lufthjul og regulerbart håndtak. Er bare 3 uker siden jeg trasket timevis med!! <3 <3 🙂
  Håper alt er vel med deg og den lille prinsen!! <3 Slapp av og nyt denne tiden, den går så fort ig kommer aldri igjen!! <3 <3

  • Jeg har alltid hatt Simovogn til mine. Har og hatt de nyere modellene med lufthjul og regulerbart håndtak. De er fantastiske å trille! Den jeg har nå bare digger jeg. Men den er ikke noen «likestillingsvogn» haha. Mannen kan ikke trille den for den er for lav. Men vi har en annen sportstrille, en emmaljunga, og den er god for han å trille:)

 2. frugravningen

  Så flott familie du har. Og vogna var jo råkul.. Vi hadde også en rolig 17 mai i år. Droppa toget her hjemme, og reiste istaden til min far i oslo og feira der. Var på lokal feiring i borettslaget og unga storkosa seg.

Comments are closed