Gode venner

Er det virkelig sånn at når man har mange søsken så har man alltid noen å være sammen med?

-Ja, det er det.

Mange søsken = alltid noen å være sammen med.

Når det er noen fridager på skolen, eller ferier, så hender det at noen ringer oss og spør om jentene kan komme bort til dem å leke, for det er jo så kjedelig å ikke ha noen å leke med!

Vi har aldri behov for å ringe noen fordi barna ikke har noen å være med når det er fridager/ferier.
Det er hyggelig at noen vil ha besøk av våre barn, eller komme til oss, men selv tenker jeg ikke på «å skaffe»  noen å være med, for her er det jo alltid noen å være med.
De kan henge sammen på tvers av kjønn og alder og for dem virker det som om det er helt naturlig.

Å se barna leke sammen og ha det morsomt gleder et morshjerte. Jeg misunner de barna her som har kommet inn i gjengen som nr 6 og 7 for de har det jammen flott! Alltid noen som vil være sammen med dem. Heldiggrisene!

De er veldig flinke til å ha hensyn når de minste er med på trampolina. Det blir litt grining innimellom, men da er de flinke til å trøste hvis det trengs. Eskil på 5 år lærer mange kule triks av sine eldre brødre som kan både forover og bakoversalto.

2 Comments:

  1. Monika Neuberg

    Siden det er sånt stort sprang mellom mine, kan jeg ikke si de leker sammen alle fem. Men de leker fint eller er godt sammen når de møtes. Den eldste på snart 20 foretrekker å leke eller være med han på 8, hun på snart 18 foretrekker han på snart 3 og han på ett år blir dulla med av alle de eldre. Den mest sosiale av dem er han på 8. Han leker eller er sammen med alle søskene og veldig omsorgsfull og inkluderende. (Kun vår og sommerbarn hos meg. Hvordan er det hos dere? Er det en årstid som er godt representert hos dere? )

    • Vi har tre novemberbarn, et februarbarn – så det er vinterbarna.
      Og så har vi to mai-barn, en i juli og en i aug. Så det er sommer og vinter som er årstidene der barna er født:)

Comments are closed