Og navnet er…..

Vel, da har vi endelig truffet et navnevalg til gutten vår. Det har ikke vært så lett, men vi har hatt det travelt med å finne et fint navn ettersom vi skal reise til Spania i juni og trengte å skaffe pass til man fort. Og navnet vi har valgt er: Levi Mathias!

Og vi koser oss med den lille klumpen. Han sover for det meste, og så spiser han bra og han er så myk og varm og god og søt og liten og stor og alt flott. En herlig liten godklump!

Vi gleder oss til å følge ham og bli godt kjent med ham.

Vi har aldri vært så kjapt ute med navn før og vi synes at det er vanskeligere med guttenavn enn med jentenavn. Men vi er veldig fornøyde med navnet vi har valgt til ham:)
Vi hadde egentlig bestemt oss halvveis for «Patrik», men hadde også «Levi» på lista. Men da han kom ut ble det ikke «Patrik». Navnet «Mathias» hadde vi ikke vurdert en gang før fødselen, men så kom det opp og vi hadde egentlig droppet «Levi» selv om jeg likte det. Men da vi satte det sammen med «Mathias», altså «Levi Mathias», syntes vi at det var veldig fint. Så da ble det det.

15 Comments:

 1. Monika Neuberg

  Navnene er det vanskeligste med ungene. Ganske fornøyd med tre av fem. Delvis fornøyd med sistemann. Mindre fornøyd med nest yngste.

 2. Nydelig navn 😀 virkelig ! han er så fin :), har det selv på navne listen for nr 3 ( om det blir en gutt)

 3. Det var ett flott navn på en søt liten gutt…. Skimter jeg at han er veldig lik Mika ?
  Noen av barna har vi hat navn til og noen har vi ikke. Enig med deg at guttenavn er vanskelig.

 4. Kjempefint navn dere har funnet! Jeg har hele tiden tenkt at jenta mi hadde passet et annet navn bedre, men når man lyser ut navnet flere mnd før fødsel så stod jeg ganske alene om den følelsen! Så jeg sa ingenting til andre når gutten skulle komme, og spurte om tips! Fant et navn å kalle gutten på ultralydbildene, men han som kom ut var ikke det navnet.. Det kom nemlig et helt annet navn i hodet mitt allerede da jeg ble trilla inn på barsel! Turte ikke si det høyt før etter noen dager, og jeg klarte ikke kalle han for ul-navnet. Pappen var heldigvis enig, og i følge andre så tok vi riktig beslutning når vi valgte bort det ene navnet (det er nok mer vanlig og belastet enn det vi valgte). Vi er fornøyde 🙂

 5. Så nusselig! Kjenner at det rykker i eggstokkene når jeg ser sånne små nurk… Kos dere masse med den lille skatten. Navnet var både vakkert og kult 😉

 6. Janne Cecilie

  Åååååå så fint navn! Vår gutt heter Levi Nati
  Nati er thailandsk siden hans farmor er fra Thailand.

  Ønsker dere alt godt for fremtiden !
  Veldig kjekt å følge med på dere.

 7. For et vakkert navn på en vakker gutt <3 Gratulerer så masse 🙂

 8. Så fint navn, og for en fin liten kar! Vi har ikke hatt navnevalget helt klappet og klart på våre to før fødsel, men heller hatt et liten liste i hodet med et par navn vi likte. Man må liksom møte dem først og bli litt kjent, synes jeg! Ellers har vi brukt mye familienavn på våre små, og vi er godt fornøyd med resultatet.

 9. Våres gutt heter Oskar Mathias! 🙂

 10. Så flott navn dere har valgt!
  Jeg hadde et par jentenavn og et guttenavn klart relativt tidlig denne gang, men etterhvert som tiden gikk (og det viste seg at det var en gutt) var plutselig navnet feil. Nå har vi blitt enig om et navn sammen, som vi ikke har fortalt til andre da vi ønsker å se om det framdeles passer når han kommer.

 11. Så nydelig navn på en vakker gullklump <3

 12. Synes han er veldig lik Eskil på bildene <3

 13. Det var virkelig et pent navn. Dere har nydelige navn til ungene deres. Og de bildene av Levi Mathias var så fine.

Comments are closed