Det er tanta si det!

I juni, like før vi reiste til Spania, fikk Levi Mathias et nydelig strikket teppe av sin tante (min eldste søster). Dette teppet ble jeg såå glad for, og vi hadde det med til Spania. Vi brukte det hele tiden.

Jeg brukte det også på flyet hjem, og tullet baby Levi inn i det da jeg ammet ham. Det var litt kaldt noen ganger i flyet.
Jeg pleier å gå sist ut for å sjekke at vi har fått med oss alt. Vi hadde jo med 5 barn , så det var mye å få med seg, og det var jo litt trengsel og mange som ville ut av flyet. Det ble ikke til at jeg gikk sist ut. Da vi kom ut av flyet og inn på flyplassen kom jeg på det: PLEDDET! Ropte jeg ut.
Jeg så fort på Silje, spørrende. Hadde hun tatt det med?
Nei det hadde hun ikke.

Jeg ble helt fortvilet. Så hvis det var noen som kjente meg igjen fra bloggen eller tv som så meg på flyplassen denne dagen og lurte på hva i alle dager som gikk av meg, så var det altså det at jeg hadde klart å miste dette pleddet i løpet av de siste sekundene av ferien vår.
Kunne jeg ikke bare ha mistet et av de andre pleddene jeg hadde med? De var det jo bare å kjøpe et nytt av i en butikk! MÅTTE det være DET pleddet jeg mistet!!!!

Mannen min løp tilbake til flyet, men det var blitt stengt og skulle klargjøres til avgang om kort tid. Han ble sendt til informasjonen som måtte ringe flyet. Vel, alt uten hell. Noen hadde visst lett etter pleddet, men ikke sett det. Vi satt helt bakerst så det skulle ikke være så vanskelig å finne setene våre akkurat.
Jeg var mildt sagt kjempeopprørt og syntes at turen var helt bortkastet nå. Jeg var kjempelei meg og hvordan skulle jeg fortelle dette til min søster?

Vel,  kort tid etter, var hele familien på bursdagsfeiring hjemme hos oss og da fikk min søster vite at pleddet var blitt borte.
Og vet dere hva hun sa da?
-«Da får jeg strikke et nytt til ham da»

Det er tanta si det. Og nå har han fått et nytt pledd:)

Her er resultatet av mitt siste kroppspress! Eller skal vi si det seneste. Vi får håpe det ikke var det siste 🙂

Det er tanta si det!
Og så er det vel en annen heldiggris som har det første pleddet hun strikket. Jeg håper i allefall at det har kommet godt med. Håper den neste som har det vil like det like godt.

2 Comments:

  1. Så herlig pledd! Ingenting er som hjemmestrikket.
    Og FOR en snill tante 😀

  2. Nydelig pledd! Ingenting er som hjemmestrikket!
    Og FOR en snill tante 😀

Comments are closed