Kroppspress

Det er så mye oppstyr rundt kropps-press for tiden og det har det vært veldig lenge. Nå er vi liksom lei av dette kropps-presset! Vi vil ha ekte kropper og merking av retusjert reklame! Vi vil ikke bli lurt lenger. Vi vil at døtrene og sønnene våre skal vokse opp å vite at kropper kommer i veldig mange forskjellige forpakninger 😀 Herlige forpakninger!

Alt dette snakket om kropps-press tar aldri slutt. Men alle har jo missforstått hva ekte kropps-press er for noe. For sånn ekte kropps-press er jo noe utrolig fint og flott! Det kan jeg skrive under på.
Jeg har selv stått for ganske mye kropps-press, og det kropps-press som jeg absolutt kan stå inne for og som jeg absolutt ikke angrer på at jeg er ansvarlig for.

Og når man så har utført kropps-press så skal man være stolt og glad for det.
Kropps-press handler om virkelig hard jobbing, om tykke lår og gode kjaker og ikke minst svette og veldig ofte tårer! Og ganske ofte skrik.

Det er liksom sånn at du tenker «Ånei, nå skal jeg stå for ennå et kropps-press», men så tenker du at det er ingen vei tilbake og du må gjøre det, men etterpå tenker du at kropps-press virkelig er verdt det, for når du ligger der med en verkende kropp og en perfekt liten skatt, så digger du den kroppen. Både den som presset og den som ble presset ut. DET er virkelig kropps-press.

«Faren» er absolutt tilstede for at jeg kan bli ansvarlig for enda mer kropps-press, og da mener jeg sånn kropps-press som jeg absolutt kan like 😀

Alt det der andre kropps-presset som handler om helt uvesentlige ting som smale hofter og midjer og tynne lår og armer og alt sånt….glem det liksom….det er så mye fake der atte. Og det er jo ikke DET som er så himla viktig! Det som er himla viktig er å kose seg med ekte kropps-press, ja altså spesielt resultatet av kropps-press da, det er det jeg mener. Og da mener jeg skikkelig kose seg. Glem den midjen og alt det stresset. Altså for all del, ta godt vare på deg selv, men ikke stress deg i hjel av det tulle-kropps-presset sånn at du glemmer hva EKTE kropps-press er. Og så kos deg med resultatet av kropps-presset!

Går det an å være så rund, og så søt og for ikke å snakke om…går det an å kle grønt såååå himla godt?

4 Comments:

  1. Jeg er så imponert over deg som har kropp og overskudd til så mange barn! Jeg har stått for 3 kropps-press, og skulle gjerne fortsatt, men både kroppen min og mannen min sier at det får være nok med 3.

  2. Jeg skal snart stå for mitt fjerde og siste kroppspress 🙂

Comments are closed