Verdens heldigste småbrødre!

Sånn flaks da! Jeg skulle kjøre til skolen med skolematen til en av barna som hadde glemt skolematen.
Og rett ved skolen har vi (kommunen) fått laget en splitter ny aktivitetspark, og den pleier skolen å benytte seg av. Da jeg passerte vinket Mia til meg. Hun og noen andre fra sitt trinn var der sammen med 1. trinn. Og i 1. trinn går jo Eskil!
Så da parkerte vi der og fikk en god time sammen med dem. Mika var kjempehappy og fikk være med på alt.

Stå her med meg du Lillebror, du skal få være med på alt!

Det er så søtt å se hvor glade barna blir for å se hverandre. «DETTE ER LILLEBROREN MIN, HØR ALLE SAMMEN, HER ER LILLEBROREN MIN»!

Å, den søte lillebroren min!

Og så oppdager Eskil at den minste lillebroren sitter litt lenger bort i bilstolen sin, og da roper han ut: «VIL NOEN KOMME Å KOSE LILLEBROREN MIN»?

Det er så herlig å se hvor godt de tar seg av hverandre og hvor glade i de er i hverandre. Eksil tok med Mika i leken hele tiden og hjalp ham hvis det var nødvendig. Jeg synes Mika og Levi er superheldige som har så gode storesøsken.

Jeg er så glad for at jeg ha mange barn og at de har så stor glede av hverandre.
Jeg får skryt for Mia fordi hun er så flink å ta seg av de som er yngre, hun passer på og følger med helt av seg selv. Det er bare naturlig for henne.

Og det var så deilig høstvær i dag! Ikke for kaldt, men nok til at ørene ble litt kalde 🙂

Comments are closed.