Vi er forelsket!

Hei hei!

Her kommer en liten tilstandrapport herfra:)

Det er litt sykdom i huset nå om dagen. Flere av oss snufser og er ganske snørrete. I dag er det 4 barn som er hjemme fra skolen.
Og det er nesten tomt for dopapair her fordi folk snyter seg så mye, så her må det nå hamstres dopapir. Det hostes og harkes hele dagen og hele natten.

Selv merker jeg at jeg har litt vondt i hodet og halsen. Jeg drikker te med ingefær og jeg tar brenneslekaplser og kler på meg godt og håper at jeg ikke blir slått ut, for det har jeg ikke tid til.

Jeg har en skulderbetennelse som jeg ikke har klart å gi nok hvile sånn at den har blusset veldig opp igjen. Så nå skal jeg prøve å bruke den armen minst mulig. Og det jo ikke bare bare å ikke bruke armen.

Jobb jobb jobb!

Mannen har det supertravelt om dagen. Han har et gigaprosjekt i jobben og samtidig får han så masse oppdrag i tillegg. Han jobber som voiceover og lager reklame for radio og tv. Noen ganger er liksom alt på en gang. Mens andre ganger er det ganske så stille. Nå er det altså ekstremt mye på en gang. Og det betyr overtidsjobbing. Veldig mye overtidsjobbing.
Og hva skjer med meg da? Jo jeg får også merarbeid fordi jeg blir alene om det meste. Heldigvis har jeg noen store barn som kan trå til litt. Men de har jo også skolearbeid som må gjøres og som de noen ganger trenger hjelp med. Og da blir det meg med en baby på armen og tre andre som jeg skal få i seng.
Men på et vis så går det jo.

Og så er det noe utrooooolig koselig som foregår i disse dager. Og det er at vi har fått låne en utrolig nydelig hund! Det tok bare to minutter og så hadde alle falt for ham.
Vi passer han nå for en eldre dame, og hvis han og vi liker denne situasjonen, så skal vi beholde ham.

Å for en fin og vakker hund!

Hun ville at han skulle være hos oss fordi Mia er bestevennen hans. Hunden er naboen til den ene av bestemødrene til barna, og Mia er ofte der og hun har gått masse turer med denne hunden og har så god kontakt med ham.
Mia er superflink med hunden og tar skikkelig godt vare på ham.

Bestevenner!

Hunden heter Max og er utrolig rolig og snill.
Vi var litt spent på hvordan det ville arte seg med de to kattene vi har. Men Max bryr seg ikke om kattene. Men kattene reagerer og gjør seg store og er på vakt. Forståelig nok. Men det virker som om de nå skjønner at det ikke har noe å frykte, for Max bare flytter seg når de kommer og skal forbi ham. Han kunne ikke brydd seg mindre om dem.
Så både Max og Molly (den ene katten ) sover hos Mia om natten.
Først da Max kom inn døren her, så ble Molly helt stressa og hun ville så høyt opp og bort som mulig. Vi måtte le da hun reiv ned nesten alt på pianoet for å få hoppet høyt opp på hylla ved siden av pianoet. Der hadde hun aldri vært før. Vi har ikke noe som vi er så redde for så at en lampe og noe annet greier datt ned og lagde masse bråk, bare lo vi av.

Vel dette var en kort tilstandsrapport herfra 🙂

Nå skal jeg på butikken og handle massivt med frukt og grønnsaker. Mannen og jeg har ikke spist kjøtt på over 3 uker nå, og det blir masse grønnsaker! Jeg har laget så mye god mat i det siste. Det er så mye å utforske når man har redusert kraftig på kjøttet altså:)
Skulle sett pizzaen vi spiste her hjemme sist fredag! NAM!!!
Jeg tenkte å snart fortelle litt mer om alt det gode vi har spist den siste tiden.

Vel, ha den fint og ikke bli syke og hvis dere er syke, så ønsker jeg god bedring!

Comments are closed.