Storesøsters triks og logg for i dag

Jeg tenkte at jeg noen dager, kanskje ikke hver dag, men av og til, skulle dele litt mer av dagen. Sånn bare for å få med litt mer helhet over hverdagene og gjøremålene. Så kan dere få se hvordan dagene kan arte seg.

I dag har jeg nesten ikke vært utenfor døra. Da alle barna var dratt på skolen, ryddet og feiet jeg stua, kjøkken og gangen (de mest belastede områdene). Gjorde rent kjøkkenet også.
Så våknet Mika, og Levi hadde sovnet igjen ettersom han var tidlig oppe i dag.
Mika og jeg ryddet også masse nede. Jeg lette egentlig etter munnstykket til støvsugeren som vi ikke har funnet på noen dager og nå begynte det å bli helt krise hva hybelkaniner angår. Og heldigvis fant vi den, nederst i kleshaugen som ofte samler seg på mitt arbeidsbord der hvor vi også har fellesgarderobe for de fleste barna.
Hurra! Men jeg rakk ikke å støvsuge da. Det får jeg eller noen andre gjøre i morgen. Det skal virkelig bli en sann fryd!!

Kl 1430 var de fleste kommet hjem. Eldstejenta kom hjem tidlig i dag og da kastet hun seg over de to minste småbrødrene. Hun er helt gal etter dem. Det er ikke noen fare for at de får for lite oppmerksomhet akkurat.

12571369_10153733688055236_1021940734_n

Nr 1 og nr 7. Storesøster er gal etter de nusselige småbrødrene sine.

Nr 1 og nr 7. Storesøster er gal etter de nusselige småbrødrene sine. Når hun lar dem spille litt på mobilen sin, får hun kose ekstra lenge 🙂 Smart triks!

Småguttene leker fint sammen. Levi blir inkludert og tatt med på det meste her og han spreller og vifter med armene og er med så godt han kan. Roper og fryder seg.
I går kjøpte jeg en skittentøysdunk til, og i den samlet jeg i dag alt tøy som skulle ned, siden både tøyet og dunken skulle ned. Men før jeg kom så langt, helte Mika ut alt tøyet og begynte å leke med skittentøysdunken (tøyhaugen ser dere i bakgrunnen på bildene under). Det ble en morsom lek og Levi ville også sitte oppi den. Det var morsomt. Den var på tilbud nå, 49 kr på Europris, jeg trengte en til på vaskerommet.

Så kul ny leke!

Så kul ny leke!

Hei Mika!

Hei Mika!

12476264_10153733688270236_1906436459_n

Jeg har det kult!

Jeg har det kult!

Jeg satte igang vaskemaskinen og brettet og la på plass endel tøy også.

Lagde kakao.

Mannen kom hjem før gutta, for han skulle noe annet. Og da kl var 1945, dro jeg for å hente dem. Og det er alt jeg har vært ute i dag.

Nr 5, 6 og 7 (Lilli, Eskil og Mika) var i seng før jeg dro, men sovnet ikke før jeg var tilbake.
Så hørte jeg Julian i spanske gloser og det var muy bien!

2 Comments:

  1. Kjekt og lese om dagen din du er jo så flink ! Og for en god storesøster , imponert og så stor Levi har blitt , tenkte ikke at han hadde blitt då stor allerede, veldig sjønn da

Comments are closed