Månedens klønemor, og prisen går til…..

Det har skjedd to, hele TO ganger denne måneden. Jeg har tatt feil av tiden. Altså, jeg har programmert feil tid inn i hodet mitt når det gjelder hele TO bursdager noen av barna skulle på. Har ikke glemt bursdagen, bare fått for meg feil tidspunkt.
Den første gangen, ringte bursdagsbarnet 30 minutter etter at bursdagen startet og spurte om ikke Mia skulle komme i bursdagen?
-Joda, vi er i farta vi, skal lage kort først bare.
-Men bursdagen har startet da.
– Hæ???? Har den????

Så da var det bare å hive seg ut døra, og hun kom kun 30 min for sent.

Men det blir værre!
I dag skulle Lilli i bowlingbursdag. Hvor kult er ikke det!!?? Hun hadde gledet seg masse!
Og det passa så fint at det var klokka fire, for vi hadde akedag med barna i menigheten fra 11 til 13. Da slapp vi liksom stress. Dessuten hadde vi besøk fra fjerne slektninger som skullle ta toget akkurat da Lilli skulle i bursdag, så da kunne vi kjøre alle samtidig. Supert!
Som tenkt, så gjort. Lilli ble sluppet av ved Bowlingen; «Ha det fint da Lilli»!

Etter en time ringte telefonen:
-Kan dere hente meg? Bursdagen er ferdig for en halvtime siden.
-Hææææææ????!!!!!!!!!

Ops, I did it again!

Litt flaut da at de som arrangerte bursdagen fikk jo ikke dratt heller, de ventet jo der med Lilli som både kom alt for sent og som i tillegg ikke så ut til å skulle bli hentet.

-Hvordan var det i bursdagen da Lilli?
-Det var fint, men litt kjedelig å se på at de andre spilte ferdig da.

Mammahjertet rister og bever og mest av alt skammer seg og jeg overlater herved, i all offentlighet, til far i huset å holde styr på når barna skal i bursdager heretter.

Jeg må få legge til, at det faktisk har vært 5 bursdager barna skal i denne måneden, og jeg har bare rotet til to av dem. Og jeg fikk forståelse for at på den ene bursdagen var det flere som hadde rotet litt med tiden. Gjett om jeg lyste opp da jeg fikk vite det!
«Yes, det er ikke bare jeg som er litt håpløs»!!!

Eskil kunne ikke dra på en bursdag i dag fordi det var midt i slektingsetterjulsfeiringen vår, og jeg klarte i allefall å få gitt beskjed om det. Det rare var at bursdagen som Lilli skulle vært i var akkurat det samme tidspunktet som da Eskil skulle ha vært i en bursdag. Så da hadde det egentlig ikke passet at Lilli dro til den bursdagen, ettersom vi hadde et sjeldent besøk av fjerne slektninger. Men jeg rotet bare til tidspunktet på den ene bursdagen merkelig nok..

Vel, så prisen for månedens klønemor, går til…..dandaradaaaaaaaa LINDA!!!!

Dette var en av gavene vi fikk på etterjulefeiringen med våre fjerne slektninger. Jeg fortjente å få kake i ansiktet etter de blemmene jeg har gjort denne måneden.

Dette var en av gavene vi fikk på etterjulefeiringen med våre fjerne slektninger. Jeg fortjente å få kake i ansiktet etter de blemmene jeg har gjort denne måneden.

Tusen takk!
Satser på å ikke få denne prisen neste måned.

Vær så snill og hjelp meg til å føle meg litt bedre. Dere har vel også glemt eller tatt feil av tid, eller dummet dere ut litt sånn som det her, har dere ikke? Pliiiiiis!

2 Comments:

  1. Kristine T. Davidsen

    Been there done that…..!!!!! 🙁
    Jeg skulle være med som en av de voksne på søndagsskole i bedehuset her, og stilte opp hos de jeg skulle kjøre med i god tid søndagsformiddag. Veldig god tid viste det seg, jeg hadde nemlig ikke fått med meg klokkestillingen natten før, og stilte hos de jeg skulle dra sammen med kl 0930, ikke 1030……… 😉 Da følte jeg meg så lur som det er teknisk mulig å bli……..

    Ellers gratulerte jeg en bekjent med dagen for noen år tilbake, høflig som jeg jo er, og fikk hyggelig mld til bake med følgende tekst: Har jeg bursdag i dag? 😉 Jeg hadde gratulert henne med dagen 3 mnd på forskudd……… 😀

  2. Jada rota med tid jeg også en gang, sovnet på ettermiddagen våknet kl 8 trodde jeg hadde forsovet meg løp rundt å sukket og bar meg for at jeg kom seint til jobb. Takk og lov er jeg omgitt av snille mennesker som stoppet meg før jeg løp til bussen ha ha. Noen vet ikke forskjell på morgen eller kveld finnes det en pris for det??? ha ha

    linda

Comments are closed