Vi har begynt med hjemmeskole

Etter laaaang tid med reasearch så har vi faktisk tatt to av barna ut av skolen for å ha hjemmeundervisning med dem. Jeg har snakket med flere som har hjemmeskole, fulgt flere blogger om hjemmeskole, lest mange artikler og mye forskning om hjemmeskole de siste tre årene. Jeg har vært veldig fascinert og har hatt så lyst til å prøve det selv, av veldig mange forskjellige grunner.

Så i forrige uke, sendte jeg det magiske brevet til kommunen om at vi skal ha hjemmeundervisning for to av barna. Jeg ble brått skjelven og nervøs da jeg hadde sendt brevet. Men nå er jeg rolig igjen, og føler veldig godt for det.

Det er Mia og Lilli som skal ha hjemmeundervisning. Vi har hatt det i 3 dager nå og har hatt det kjempekult sammen. Akkurat hvordan vi skal gjøre alt finner vi nok den perfekte løsningen på etter hvert. Det jeg vet er at vi skal lære mye, ha gode samtaler og være kreative.

Hvor stor andel er røde, grønne, blå og gule? I brøk..

Hvor stor andel er røde, grønne, blå og gule? I brøk..

Hjemmeskole blir toppen!Jentene har også opprettet hver sin blogg der de får øvd på å skrive tekster, ta bilder, redigere bilder, legge til linker og alt mulig man lærer gjennom å skrive en blogg. De lærer å skrive på pc og de lærer å svare på mailer og legge ved vedlegg. På bloggene sine vil de vise frem noe av hva vi gjør på hjemmeskolen vår, og ellers ting de er interessert i. Linker til bloggene deres kommer etterhvert.

4 Comments:

  1. Så spennende
    Gleder meg til å følge

  2. Så tøft gjort jeg heier på dere! Gleder meg til å høre mer om dette

  3. Dette blir spennende å følge med på! Jeg er nysgjerrig på hvorfor dere har valgt akkurat denne løsningen! Spennende å følge folk som velger annerledes syns jeg 🙂 Har ingen barn selv enda, men alikevel har jeg fulgt bloggen din en stund nå og synes det er artig med et innblikk i en hverdag som deres. Gleder meg til å en dag starte familielivet selv! 😀

    • Linda C. Hagen

      Hei! Så morsomt at du vil følge med oss! Jeg kommer til å skrive mer om mange ting ang. hjemmeskolen, så det er bare å følge med 🙂

Comments are closed