Om jeg passer kjolen?

For ca 6 mnd siden var jeg så full av ambisjoner og var godt i gang med å skulle ned i vekt og tenkte at om jeg tok dere med på reisen så ville jeg klare det lettere. Det gjorde jeg ikke.
Jeg har ikke klart å gå ned i vekt, og jeg passer ikke den «kjolen» jeg ville passe. Så sånn er det. Men jeg gir meg ikke altså, jeg bare har ikke kommet i mål ennå. Har faktisk ikke klart å gå ned en eneste kilo. Jeg gikk ned litt først, men så vet jeg ikke helt hva som skjedde, har i allefall gått opp de får kiloene igjen.

Nå skal jeg ikke si høyt at jeg slanker meg, jeg får bare plutselig en dag være endel kg mindre sånn helt overraskende 🙂
Barna synes ikke jeg bær bli mindre, for de synes jeg er så fin og myk og så mammaete, og at jeg kler å være sånn som jeg er.
De er så søte når de sier sånne ting. Jeg sier til dem at det er kjempehyggelig at de synes det. Jeg forklarer også at jeg kan leve lenger ved å være sunn og kan unngå å bli syk om man ikke er for stor. (ikke at det er en helgardering i seg selv), men man må jo bare prøve å være så frisk man kan selv i allefall.

Anyway, det var bursdagen min i går, og jammen får man si at familien her virkelig prøvde å gjøre alt for at jeg skulle ha en fin dag!
Da jeg våknet ble jeg sendt rett ned i kjelleren av Mia og Lilli. Der måtte jeg være en stund, og det passet i grunn bra, ettersom jeg har et pågående prosjekt der som vil ta noen dager. Jeg driver å omorganiserer hobby/sykroken min. Har hengt opp en ny stor hylle (gammen 70-tallskjøkkenskap), og pr. nå er alt utover. Så det var bra å få litt tid til å komme litt videre. Etter over en time ble jeg ropt opp, og da hadde jentene laget dette til meg:

Dette lagde de helt uten innblanding, De doblet oppskrfiten til ære for meg :) Dette er den den beste glasuren jeg har laget!

Dette lagde de helt uten innblanding, De doblet oppskrfiten til ære for meg 🙂 Dette er den den beste glasuren jeg har laget!

Og gjett om de var gode! Jeg spiste *kremt*…8 stk i løpet formiddagen!
Litt senere lagde jeg masse vafler til de som har leksehjelp på ungdomstrinnet, og da måtte jeg jo prøvesmake, og spise de som ble for stekt.

Silje (17), Mia (11) og mannen dro ut en tur for å kjøpe gave til meg, og kom tilbake med et fint smykke, genser og en stor hårspenne som jeg har plass til alt håret i! Jeg ble kjempeglad.

Foruten gavene og muffinsene skulle man nesten tro de hadde konkurranse om å gi meg flest klemmer og gode ord.

Det var en fantastisk bursdag omgitt av favorittmenneskene mine!

5 Comments:

  1. Sandra Karlsen

    Gratulerer med dagen som var! Er ikke så lett med de der kiloene, nei! Men er enig i at fokuset bør være på å være sunn og frisk, ikke slank i seg selv. Synes det er så koselig å få et innblikk i hverdagen deres- tusen takk for det 🙂 gleder meg til å se hobby/syrommet!
    Bursdagshilsener fra Sandra

  2. Gratulerer med vel overstått bursdag. 🙂

  3. Gratulerer så mye med dagen som var <3 Jeg er også på vi ned, men i et roooolig tempo fordi jeg ammer 🙂

Comments are closed