Jeg trodde det var helt krise på jenterommet

Denne gangen vil jeg dele en litt hysterisk, men også veldig koselig erfaring. Det hele utspilte seg på barnerommet:

– Mamma kom hit!
-Jada jeg kommer……
– Men mamma, KOM!
– Hva er det nå da??
– Du MÅ komme hit MED EN GANG!
– Ok, jeg kommer nå!

Jentene ropte på meg fra rommet deres på en slik måte barn roper når de ser en edderkopp eller ett eller annet som absolutt ikke kan vente, og da må man jo bare komme med en eneste gang!

-Hva er det jenter?
– SE!!!!!!
Jeg ser på iPaden som de peker på.
– Hva er det med den da?
– Se da!!!!
– Er den knust eller noe eller?
– Nei, ser du det ikke da???? Det er Madagaskar 3, og «Pus med støvler», og «JACK FROST»!!!!!
– Åja.
– De har kommet på NETFLIX!!!!

Jentene, Mia og Lilli, har opprette noe de kaller for søsterdag. Denne dagen skal bare de to være sammen, og ingen andre. Da finner de på hyggelige ting å gjøre sammen, bare de to. Det synes jeg er kjempesøtt og kjempehyggelig. – En god ide som alle søstre bør gjøre.

"Søsterdag" med Netflix

«Søsterdag» med Netflix

Vel, denne dagen skulle de altså se på noe på Netflix. Og så glade blir de når Netflix legger til nye titler at der må rope meg inn på rommet som om det virkelig er fare på ferde.
Disse filmene er jo ikke helt nye. Og et par av dem har vi på dvd. Men disse dvd-ene blir fort ripete også, og det er mye enklere å sette på en film på netflix.

Der satt de i senga til Lilli (i 2. etasje i trippel-køyesenga som jeg nettopp har bygget til barna) og koste seg med netflix på Mia sin iPad og ostepop som de hadde gått sammen til butikken og kjøpt.

Så søte de er, som helt på eget initiativ har opprettet «søsterdag». De bytter på hvem som velger hva de skal gjøre av aktivitet. Netflix er ofte en ingrediens på søsterdagen 🙂

Madagaskar 3 synes jeg er kjempekul! Jeg har sett på den på engelsk sammen med barna og har notert meg mange ord og setninger på engelsk. Disse skal jeg føre inn i et rutenett, til en «Madagaskar»- bingo. Da må de følge godt med og krysse av når de høre de ordene og setningen som står i rutene. Dette kan vi gjøre som engelskøvelse på formiddag da vi har hjemmeskole eller når som helst 🙂

Comments are closed.