3 ting Laila (Livet i Casa Didriksen) og jeg har til felles

En ting som er veldig gøy med å blogge er at man får mange nye venner. En av disse nye vennene mine, er Laila, som skriver bloggen «Livet i Casa Didriksen». Jeg håper jeg får truffet henne i virkeligheten en gang også.
Så, hva har jeg og Laila til felles?
Jo, faktisk tre ting! Denne dagen og hver 11. mai for resten av livet, skal vi spise kake! Hvorfor? Jo, fordi da fikk vi barn. Altså hvert vårt barn.
Vi fulgte hverandre i svangerskapet, det er jo så gøy når man venter barn omtrent samtidig med noen andre 🙂 Så vi fikk altså barn på samme dag! Det er kult!

Og en annen ting vi har felles, er at vi begge er med i Netflix stremteam. Jeg håper at vi får til å møtes en gang på et netflix-opplegg 🙂

Den tredje tingen vi har felles er at vi begge er med i det nye bloggnettverket Inspira. Hun er godt igang med det, mens jeg er så travel (og litt treig, mest travel), at jeg har ikke helt begynt å fronte det ennå. Men jeg skal skjerpe meg, og snart få ut fingeren!

Jeg vil anbefale en titt på bloggen til Laila, hun er veldig veldig morsom! Hvert innlegg hun legger ut er verdt den tiden det tar å lese! Enjoy! (Klikk på bildet og kom rett til bloggen hennes).
cropped-Header_CasaDidriksen_helegjengen
 Her er facebooksiden hennes også.
Ha en strålende onsdag videre!
Her blir det bare kos og kake og masse masse kos med vår lille bursdagsgutt. Akkurat nå ligger han til lading 🙂 Vi skal feire ham mer på fredag da vi alle er samlet og har mer tid, da skal han få en ny tøybleie!
Linda
..og min facebookside er her 🙂

One Comment:

  1. Hun er et flott menneske, jeg anbefaler virkelig å prioritere et møte med henne om du får sjansen! Ha en nydelig dag!

Comments are closed