Mannen er i NY, jeg er hjemme med 8 barn

Nå har jeg snart vært gressenke i en uke. Mannen har tatt seg friheten til en uke i New York, en såkalt «jobbtur» for han og hans lille as, «Den røde Gorilla».

Heldiggrisen er i New York

Heldiggrisen er i New York. Litt rare solbriller. De har jeg ikke sett før.

Man skulle nok tro at det ville være ganske slitsomt for meg her alene med 8 barn. Men, det er det ikke. På mange måter er det lettere å styre og ordne alene, uten å måtte ta beslutninger sammen. Og så er det jo èn mindre å dele oppmerksomheten min på. Èn mindre å snakke med, og èn mindre å være med. Hadde jeg hatt bare små barn hadde jeg nok merket det mer, men jeg har mange store barn også og de er utrolig flinke til å hjelpe til. Det er aldri et «nei» å få. Så sånn praktisk sett er det ikke noe stress å være gressenke en liten stund.

Det som er utrolig slitsomt, er kveldene og nettene. Jeg har to stk her som skriker etter pupp om natten, og det er veldig slitsomt. Det er også slitsomt ved legging. Men heldigvis er det høstferie akkurat nå, så ingen skal tidlig opp og på skolen. Ingen skal på trening heller, eller har lekser. Det gjør det jo unektelig mer behagelig kan man si.

Vi har kost oss og vi har begynt å trene på Spenst, noe jeg har tenkt på lenge. Vi har også, eller jeg da.., begynt oppussingen av soverommet. Det skal bli sååå fiiiint!

Barna spør meg om jeg savner pappa. Da må jeg svare som sant er, at det har jeg ikke hatt tid til. Dessuten er det jo han som er borte, jeg er jo hjemme og kan kose meg med alle barna. Jeg har det jo helt topp! Han savner nok oss mer, han som er den som er borte. Vi andre er jo hjemme og har hverandre.
Det skal bli godt å få pappa hjem igjen også selvfølgelig, spesielt med tanke på at ferien er over og det kommer en uke full av skole, lekser og treninger. DA blir det godt å ha mannen her.
Har også noen smarte planer som han skal ta del i når han kommer hjem. Vi gleder oss til å klemme ham igjen og til å se alt det fine han har kjøpt til oss.

Jeg lurer på hvordan det arter seg når han og kollegaen hans som han reiser sammen med, skal kjøpe ting til folka sine, for kollegaen har kun en samboer. Kollegaen har EN gave han skal kjøpe, mens mannen kjøper til 9 stk! Lurer på hvor mye kollegaen må hjelpe til med å finne ting til oss, haha, eller om han må vente mye når mannen ser etter ting å kjøpe til oss.

Gleder meg til hyggelige kvelder igjen sammen med ham når han kommer hjem. Men jeg har også hatt hyggelige kvelder med Levi å kose meg gløgg i hjel med. At det går an å kose seg sååå mye! 🙂

Comments are closed.