Fint med en god start på året

I dag startet Lilli og Eskil på ny skole. Jeg hadde en ganske rolig dag hjemme med de minste. Jeg klarte å reparere  et hull i vannbeholderen på tørketrommelen. Det rant vann utover gulvet fordi de var et lite hull i hjørnet på vannbeholderen. Etter noen mislykkede forsøk på å fikse det med blant annet gaffateip, kom jeg på et jeg kanskje kunne smelte hullet sammen med varmluftpistol. Det funket som bare det!!!

Videre fikk jeg gjort mye husarbeid og kost masse med de to minste. De er distraherende søte og kule. Jeg blir avsporet med det jeg driver med når jeg ser på dem, for da får jeg bare lyst til å kose dem!
Jeg lagde også middag tidlig, sånn at det var klart til å spises med en gang jeg hadde hentet barna på skolen.

Både mannen om jeg var supertrøtte. Jeg kjørte Mia på håndballtrening. Da jeg kom hjem igjen var jeg så trøtt at jeg lurte på om jeg skulle orke å ta med barna på Spenst. Jeg kom frem til at jeg kunne jo bare dra dit, så fikk jeg startet med treninga for i år. Jeg kunne jo bare ta det rolig. Så jeg kledde på barna, plukket opp Mia etter håndballen og tok med henne og 4 andre barn på Spenst.

Det var jammen bra jeg gjorde det, for jeg hadde en veldig bra trening. Jeg så også meg selv på tv mens jeg var der, for min episode av «Kjære mamma» gikk i reprise.

Da vi kom hjem igjen, var kl 20. Jeg lagde grove pannekaker og vi hadde en kjempekoselig kveldsmat.
Deretter var det i seng for barna. Vel, ikke 4-åringen da, han har våknet opp igjen.

Jeg tenkte at i år skal jeg ikke stresse sånn med at kjøkkenet må være i orden på kvelden, for da får jeg jo ikke slappet av så mye. Jeg har jo formiddagen i morgen til å ta fatt på det, så jeg vil heller prioritere å slappe av, blogge, ordne sånne «Linda»-ting mens det fortsatt er kveld og ikke natt. Og så lenge andre folk her i huset heller ikke vil ta det på kvelden, så regner jeg med et er greit at jeg heller ikke gidder å ta det på kvelden.

Vel, i morgen gleder jeg meg til å spise de gode rundstykkene jeg lagde i dag. Jeg overrasket meg selv med å lage rundstykker og et brød. Det brøde ble så godt at jeg tror nesten jeg må ha en skive før jeg legger meg 🙂

Levi koser seg i Spenst aktivitetspark :)

Levi koser seg i Spenst aktivitetspark 🙂

6 Comments:

  1. Høres ut som en kjempefin start!! 🙂 Og så bra at du kom deg på trening likevel! Jeg tenker jeg må ta meg en tur på Spenst i dag jeg også, og ordne meg nytt medlemskap. Og slutte å lage unnskyldninger. 🙂

    • Linda C. Hagen

      Hahaha, ja det er ikke vanskelig å finne unnskyldninger. Man må vel heller lete etter grunnene, selv om man må lete hard noen ganger 🙂

  2. Snakk om løsningsorientert mamma! Som bare drar frem varmluftpistolen! Smart! Høres ut som en super start på det nye året 🙂 God kveld til deg!

  3. For en flott aktivitetspark Spenst har, da???

    Kan jeg være der isteden for å trene????

Comments are closed