Gjett hva jeg gjorde i går!

Jeg ante ikke hva som kom til å skje etterhvert som dagen og kvelden kom. Det gjør det sjelden. Jeg handler ofte på impuls og etter innfall og hva jeg har lyst til. Visse planer har jeg jo, men veldig ofte får jeg innfall til å gjøre noe kult, som å rive ned en vegg, tapetsere et rom eller sånne ting. Lenge, faktisk i flere år, har jeg hatt lyst til å oppta kampsport igjen. Jeg har faktisk også vært innom å trent litt for 4 år siden. Men, som dere vet, så har jeg jo småbarn og da har jeg vært gravid de siste årene samt ammet. Det har ikke helt latt seg gjøre å trene kampsport samtidig som det.

Men i går, skulle ikke Julian på 17 og Elias på 13 på trening fordi de ikke hadde anledning. Julian hadde trukket en tann den dagen og måtte være i ro for ikke å begynne å blø. Og da så jeg mitt snitt til å slenge meg med på Taekwondotreningen.
Jeg var spent på om jeg i det hele tatt fikk på meg en av de draktene vi hadde hjemme. Jeg fikk den på meg, litt stram. Jeg håpet at jeg ikke skulle spjære buksa under trening. Den viet seg heldigvis litt ut og det gikk veldig fint.
Ettersom jeg er en stor smule overvektig har det sittet litt langt inne å prøve å bli med. Det, og at jeg har hatt diebarn, vært veldig bundet hjemme og hatt en skulderbetennelse, har holdt meg fra det. Skulderbetennelsen merker jeg nesten ikke noe til nå. Den har kurert seg etter at jeg har trent på Spenst. Hurra!

Så joda, tjukkebollafeita dro på Taekwondotrening. Jeg vil nemlig også ha sort belte! Nå kommer nok tre av barna til å få det før meg og det er så kult.
Som dere kan se på bildet, har jeg rødt belte. Jeg håper at jeg nå kan få til å få trent jevnlig. Men, jeg får ta det som det er og bli med så ofte det lar seg gjøre.

Jeg er jo full av overraskelser som plutselig, 15 min før de skulle dra på trening, slenger meg rundt og blir med. Det var så morsomt!!

Wow, sjekk det paret der da! Og for en søt liten gutt! Han kommer nok også til å starte om få år:) Han ser TV-en og her helt i TV-koma, haha. 

Kule gjengen!

Dette er årets nykommer i Taekwonogjengen 🙂 Noe så søtt!!

Jeg er spent på fortsettelsen for min del. Det hadde vært skikkelig morsomt om jeg kan trene regelmessig og gradere og alt sånt! Nå blir jeg litt mer motivert til å være mer sunn og trene mer å få gått ned i vekt. Tenk årets julekort! Hadde vært morsomt å ta bilde av alle i drakter og de gradene vi har innen julekort-tid. Det er jo faktisk to graderinger før jul 🙂

2 Comments:

  1. Oj! Her snakker vi sporty mamma! Jeg er imponert, Linda! Du er super tøff!

Comments are closed