Loftet kjøpesenter

I dag har jeg tatt sjansen på å pakke vekk de varmeste jakkene og dressene. Nå må det da være vår for fullt!
Da jeg hentet barna på skolen, sa Eskil at nå måtte han få nye joggesko! Det var jeg helt enig i. Nå var det seriøst tid for joggesko!
Jeg skulle til å steke pannekaker hjemme da han ville ha meg med ut for å kjøpe joggesko, for han skulle nemlig ut å gjøre parkour, og det var litt vanskelig i cherrox.
Jeg hadde jo ikke tid til å dra ut akkurat da og han ble så skuffet. «Kan vi ikke sjekke om vi har noen på loftet da» ? sa jeg.

Og jammen fant vi ikke hele to par joggesko som passet til ham! Penger spart. Jeg regner meg at jeg uansett må kjøpe både ett og to par til ham denne sesongen, for småunger spiser jo sko! Ikke bare fant jeg to par sko, men jeg fant også sko til Levi som passet perfekt, og en boblevest til Eskil, som er helt ypperlig å ha nå på våren.
Det er jammen herlig å ha et kjøpesenter på loftet!

Ellers har jeg vært veldig travel i dag. Jeg fikk det for meg at jeg skulle vaske huset skikkelig i dag. Jeg ble faktisk kanskje sliten av det, men det var jammen deilig å får vasket både badet og gangen fra gulvet og så høyt jeg rakk opp på veggene. Stua og kjøkkenet fikk jeg bare vasket gulvene på og ikke i kroker og kriker skikkelig, så det fortsetter i morgen.

Lek på gulvet mens jeg steker pannekaker. De har dilla på domino for tiden. Og jeg som har kvittet meg med to bokser med ekte domino…iiiik!

Pannekaker! Nam!!

Fornøyd med boblevest og to par nye sko fra Loftet kjøpesenter 🙂

Nå må naboer belage seg litt trampolineaktivitet fremover noen måneder.

Mika på litt over 4 år, kan nesten alle bokstavene i alfabetet, og mens han venter på å få bruke maskina etter meg, lager han bokstaver av Jenga-klosser.

Og dette var litt av denne dagen. Nå skal jeg rydde litt mer og legge barn:)
Og i kveld fortsetter vi på «Homeland» før vi stuper oppi den store nye senga vår!! Snart skal jeg vise litt av soverommet vårt. Jeg har pusset opp, og har igjen å henge opp gardiner og litt sånt 🙂

4 Comments:

 1. Du er bare så effektiv og god. Heldige barn og mann?

  • Linda C. Hagen

   😀
   Man må nyte de dagene der man får gjort masse. Håper på å ha endel energi i morgen også sånn at jeg får fortsatt med husvasken 🙂

 2. Flere som digger parkour? 7 åringen her digger det og er helt enig i at cherrox ikke funker da!
  PS om du er i Oslo, bør dere sjekke ut parkour parken på Furuset – den er helt super!

  • Linda C. Hagen

   Å? Ja det MÅ vi jo sjekke ut! Er det utendørs? Gratis, eller hva koster det eventuelt? Det var bra du sa,, for han spør hele tiden om jeg kan kjøre ham til et sted det det er bra å gjøre parkour! Dette må sjekkes ut!

Comments are closed