DAGEN DERPÅ

Det ble litt vel sent i går kan man si! Vi hadde besøk av et vennepar i går. Da det ble sent nok, dro de hjem og fikk sine barn i seng og vi fikk våre barn i seng, og så kom de tilbake. Vi skravla og så på film til kl 0230! Alle var så trøtte og det var vel ikke en eneste av oss som fikk med oss hele filmen. Når en av oss våknet, så kunne de andre fylle inn det den sovende hadde gått glipp av. Kjekt!
Det er jo noe befriende med å kunne være oppe så lenge man vil, selv om kroppen egentlig ikke orker. Og da er det så deilig at det er lørdag dagen etterpå, for da må man ikke opp så tidlig!
Vel, nå har jo vi barn, så jeg var oppe 0830 tror jeg. Var i overraskende bra form syntes jeg. Mannen spratt også opp.

Det var jo strålende sol ute, så vi tenkte at det ville være en nydelig dag å rydde og ordne i garasjen på, for der har det hopet seg opp med veldig mange sykler og sånt.

Vi fant en ny sykkel som Mika kunne bruke, som er litt større enn den bitte lille rosa sykkelen som han lærte seg å sykle på i fjor sommer. Nå er han blitt 4 og er litt større, og den nye sykkelen er ikke rosa, men derimot veldig tøff – grå og svart med dødningehode på og det står «best bike ever» på den. Den var perfekt for ham. Jammen kjekt når man arver masse sykler av naboen. Både den lille rosa, og en med dødningehode på, kommer fra naboen.
Vi fant også en nye sykkel for Eskil, men vi er litt usikre om det er noe rart med girene på den, så mulig vi må kjøpe ny til ham. Den sykkelen fikk vi av noen fra Taekwondoen, og den er brukt her de to siste årene, av Lilli.
Men, det som er så fint er at han har jo to yngre brødre som vil komme til å arve etter ham, så selv om han fort vil vokse fra en sykkel, har vi flere gutter som kommer til å bruke den hvis vi kjøper en ny.

Sjekker sykler. Hva kan kastes og hva går videre?

Mika fant en sykkel helt perfekt for ham!

Fornøyd gutt med en litt større sykkel enn i fjor 🙂

Vel, det var ikke fullt så deilig ute som det så ut som. Det var jo kjempekalt!!! Bare 2 grader! Utover dagen kjente jeg at nattens morsomheter innhentet meg og jeg ble kjempetrøtt og kapitulerte på senga. Jeg tvang mannen til å dra i butikken så jeg kunne sove så lenge. Jeg har ikke fått gjort så mye i dag som jeg normalt håper på at jeg skal få gjort på en lørdag, men det er helt greit, for jeg fikk jo vært sent oppe i går med venner og det var så kult!

Nå er det snart tid for Tandori her, uten kjøtt og med masse grønnsaker. Det blir digg!

 

Comments are closed.