Skolebytte igjen

Kul hytte

I dag begynte to av barna på ny skole, eller rettere sagt så gikk de tilbake til den gamle skolen. Dette gledet de seg enormt til, og nå blir også morgenen litt lettere da ikke alle skal ut av døren samtidig og vi nå slipper på kjøre til og fra skolen hver dag, for nå kan de gå selv, eller sykle.

Disse to, Lilli og Eskil begynte på en privatskole i januar. Lilli gikk der i 1 og 2. trinn, så for henne var det ikke helt nytt. Det er er kun rundt 60 elever på denne skolen, noe som er et pluss for noen, men en ulempe for andre. Det er masse bra med denne skolen, men disse to ville altså etter to mnd. veldig gjerne tilbake til den gamle skolen. Så nå er det kun Mia som går på den privatskolen. Hun trives veldig godt og nå er det det aller beste alternativet for henne.
Lilli ble møtt av en storm av jenter som har savnet henne, så hun har hatt en kjempefin dag. Hun har også en ny lærer som var læreren til Elias før dette skoleåret, så Elias kunne trygt forsikre Lilli om at læreren  hennes var kjempekul.

Det er strålende vær i dag, så jeg tok med Mika og Levi ut for å gå en tur til skolen og hilse på Eskil og Lilli i storefri. Dessverre kom vi for sent til det, så da lekte vi litt i skogen rett ved skolen sålenge. Her pleier skoleklassene å være på tur en god del og det er kjempefint i skogen.

Utforsker skogen

Mika hjelper Levi opp

Snille storebror

Mika klatrer høyt

Liten hvil

Bestemor har sponset med Mariusgenser (en av de ørten genserene hun har strikket til barna opp igjennom årene, det må være over 10 gensere hun har strikket)

Etter en lang stund, ble Eskil ferdig med skolen og vi gikk sammen hjem. Lilli sluttet litt senere og kommer nok snart hjem.

4 Comments:

  1. Det så ut som er deilig dag i skogen. Her er det alt for mye snø i skogen til sånt enda 🙁

  2. Så deilig i skogen, men hvilken skog. Jeg kunne gjerne tatt med meg pjokken for å klatre mellom trærne 🙂

Comments are closed