DET BLE EN BLÅVEIS (nei – ikke blomsten)

I går var jeg så utrolig trøtt. Etter å ha kjørt barn til skolen gikk jeg og la meg igjen og stod opp kl 12.15! Jeg hadde jo ikke sovet hele tiden, for de to småingene var jo her og hoppet på meg innimellom. Det var mer sånn at jeg slappet av (med ønske om å sove).

Vel, jeg våknet heldigvis litt utover dagen, og fikk det for meg at jeg skulle installere Appen Endomondo på telefonen min for treningsmotivasjon og oversikt over alt jeg gjør. Ettersom de fleste barna var ute å lekte, tenkte jeg at jeg kunne ta Levi, minsten, i vogna å gå meg en tur alene med ham.
Da jeg rundet hjørnet nedi gata hørte jeg «MAAAAMAAAAA». Da hadde de visst kommet tilbake og etter det vrælet å dømme var det best at jeg snudde og kom tilbake. Det ble til at jeg gikk på tur med 4 barn, så det ble ikke en lang tur. Vi gikk til en fin park vi har i nærheten og der er det egentlig veldig fint å trene, så vi trente der.

Vi har et veldig fint nærmiljø med skog rundt oss!

Ble en fin tur ut med denne tassen her som elsker å utforske naturen!

Selv om det ikke ble den lange turen jeg hadde tenkt til, fikk jeg da gjort noe.
Da vi kom hjem, fant jeg også ut at jeg ville dra på Taekwondotrening. Så da satte vi i sving barna hjemme og jeg og mannen dro på Taekwondotrening der jeg fikk et stoooort blåmerke på siden av kneet. Men det hører med. Jeg husket straks tiden som ungdom og kampsportutøver – jeg hadde alltid blåmerker på armer og bein, og av og til var det vanskelig å finne en stilling å sove i uten at det trykket på ett eller annet blåmerke 🙂
Siden jeg hadde installert Endomondo, ville jeg registrere Taekwondotreningen. Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt, men det ble bare registrert 1 min. trening. Haha. Jeg får sette meg litt mer inn i det. Noen med erfaringer? Bruker noen av dere Endomondo?

Det er så deilig når dagen ender bedre enn den startet. Jeg har hatt noen skikkelig kjedelige dager i det siste, så det var digg med litt opptur!

2 Comments:

  1. Jeg så skikkelig mishandlet ut etter graderinger med blå armer og blå bein. Måtte bruke jakke i sommerbryllup husker jeg!

    Bra jobba!

    • Linda C. Hagen

      Hahaha, ja jeg måtte alltid ha veldig lange skjørt hvis jeg skulle pynte meg. Ikke så lekkert med blå legger 🙂

Comments are closed