Turer i påsken

Vi er hjemme i påsken, men drar på noen turer. Vi har vært på et flott sted som heter Alby. Jeg tok med småguttene dit en dag.
Vi har også vært på Naturhistorisk museum i Oslo. Vi har lenge hatt planer om å dra dit, for guttene har vært så ivrige etter å se skjelett av Tyrannosaurus Rex samt Ida-fossilet som de er veldig fascinert av.
Det var en veldig fin tur dit. Jeg oppdaget at det er gratis der på torsdager, så det er jo noe å huske på til senere.

På Alby finnes «Jeløy Naturhus» som er kjempefint å ta en liten tur til. Her kan alle lære litt om dyreliv og berggrunn på dette lokalet stedet. Det er også gratis!

Eskil fant masse kongler som han lekte var tenner. Vi hadde med mat og koste oss i det fine været.

På onsdagen dro vi til Naturhistorisk museum i Oslo, som vi har lovet barna i lang, lang tid!
De syntes det var kjempespennende.

WOOOOW!

Tøft!

I dag, torsdag den 13, er det bursdagen min, og vi har hatt en slækkedag hjemme med påskeinnhold, inkuldert påskeegg. I år hadde vi kjøpt ferdig fylte egg. Men, det syntes de ikke var så stas. De liker mye bedre egg der jeg handler inn alt jeg vet de elsker og fylle selv. Så jeg gjør nok det neste år. Det er tross alt for den vi gjør det. Ikke at de var utakknemlige, for det var ganske bra egg, så det var ikke det. Men de elsker mer de eggene som vi fyller med godteri selv 🙂

2 Comments:

  1. Hurra for deg, og gratulerer med dagen!

    Og stedene du har vært er utefartsmål for oss også. Nå bor vi jo nesten på Albym og er nok der svært ofte. Det er så fine stier og letttvint å komme seg rundt der og er et kjekt mål for utfart.

    Takk for tipset om at det er gratis på torsdagene på naturhistorisk museum. Det er jo en flott ting å formidle videre. Nyt påsken

    • Linda C. Hagen

      Nå må vi få til å treffes snart! 😀 Kan vi ikke planlegge en dag neste uke da? Et par timer på dagen en av dagene?

Comments are closed