Kjære «To-do» – lista mi

Kjære lista mi med alle dagens gjøremål. Jeg vet jo at jeg ikke kommer igjennom hele lista, men jeg håper jo å komme så langt som mulig.
Det er bare det et det er at par andre lister som addes til min liste og til de grader går såååå mye utover min egen liste.

I går for eksempel skulle jeg plante blomster som jeg kjøpte i forrige uke, legge på plass klær, rydde ialle de kaosstedene som har oppstått etter at hele underetasjen er snudd på hodet fordi vi gjør om hele etasjen der nede for å ordne til enda et soverom. Ja og diverse andre ting. Jeg visste at jeg ikke kom til å få gjort alt som skulle gjøres i underetasjen, men jeg hadde virkelig håpet å kommet godt i gang.

Du skjønner det at Levi har også en «To-do» liste, og den innlemmer meg i veldig stor grad, så da er det ikke alltid at jeg får viet like mye oppmerksomhet til min egen «To-do»-liste. Sånn er det bare.

4-åringen, Mika, har forresten også en «To-do»-liste som i stor grad innlemmer meg.
Forresten så har elle de 8 barna en mer eller mindre full liste, selv om den ikke er skrevet ned, som innlemmer meg i stor grad.

En av tingen jeg hadde på lista i går, var å legge på plass det rene tøyet i denne kurven. Det fikk jeg gjort!

Skulle woxe denne kommoden som er malt med Chalk Paint. Det fikk jeg ikke gjort.

Skal renske bort under trappa. Dette er bare ett av stedene i underetasjen som skal renskes. Hele denne etasjen er et prosjekt akkurat nå. Og jeg regner ikke med å få gjort alt på en dag såklart. Det vil ta flere dager.

Det meste i denne kassa skal sikkert kastet. Men jeg liker kassa da.

En del av dette som henger her fikk jeg faktisk ryddet, kastet, gitt bort 🙂

Skulle ha startet å sparkle denne veggen. Det fikk jeg ikke gjort.

Garderobe som er blitt flyttet, og her har jeg store planer.

Korridor med ansamlinger der mye skal kastes borti enden der. Den søte lille gutten byr stadig på kosepause!

Skulle ha fått opp gardiner her, men det fikk jeg ikke gjort.

Her har mye havnet de siste to dagene etter totalforandring i denne etasjen. Mye her skal sikkert bare kastes tenker jeg, eller sorteres og organiseres. Det blir gøy! Fikk ikke gjort noe akkurat i denne kroken i går.

Den lave, mørke hylla der skal tømmes og flyttes et annet sted.

4-åringen klarte ved et uhell å sjekke om brannslukningsapparatet fungerte, noe det gjorde. Det medførte pulver over hele barnerommet. (Ikke spør)!

Tok med apparatet ut for å prøve sette på plass den saken han dro ut. Det var lurt for det medførte enda mer pulver. Klarte ikke å plassere den dingsen igjen da. Kanskje det ikke er meningen etter at det har vært i bruk? Bra å vita at selv små barn kan klare å bruke apparatet da:) Dette tok ganske mye tid, kan du si.

Fikk plantet blomster!

Hurra, blomster!

Eh…håper de kommer seg og blir seende litt gladere ut.

Jeg ønsker meg selv lykke til videre med To-do-lista i dag.
Men,andre ting jeg faktisk FIKK gjort i går, var å handle lim, sko til et av barna, lest om den industrielle revolusjonen, lest om samlivsformer, spilt memory-spill og sett på Netflix!

7 Comments:

 1. Syns du prioriterer de viktigste tingene først 🙂 Du er flink og ei skikkelig ståpådame. Jeg har tre barn selv og blir imponert over hva du får til med så mange.

  • Linda C. Hagen

   Å tusen takk, det var hyggelig å høre. Prioriteringene gjør liksom seg selv 🙂

 2. Så flink du er <3 Synes du får gjort ganske mye jeg <3

 3. Saa flink du er! Jeg skriver ogsaa to do lister men, jeg skriver ogsaa ‘have-done’ lister, saa da kan jeg se at , jovisst, jeg har faktisk gjort ganske masse idag, selv om jeg ikke har faatt gjort ferdig lista mi!

  Naar det gjelder brannslukningsapparatet; det anbefales og faa det fylt igjen eller kjoepe nytt selv om det er delvis brukt, da du ikke kan vaere sikker paa at den er like effektiv neste gang hvis det trengs fordi trykket ikke er like hoeyt som det var foer barna proevde det. Tror det er billigere og kjoepe nytt enn og sende det paa service.

  • Linda C. Hagen

   Hei! Ja jeg fører også en «did» liste så ser jeg jo at jeg har fått gjort en hel del?

Comments are closed