Utendørs treningssenter med gratis barnepass!

Vi har et veldig fint nærmiljø. Et av de stedene vi pleier å gå til er Bygdetunet, som er noen få minutter å gå. Det er en liten sti gjennom skogen og så er vi der. Her pleier jeg også å trene litt når vi er her. Barna er fullt opptatt med sitt mens jeg kan ta litt styrkeøvelser. Jeg kan også ha med trenings-strikk og drive med den mens barna leker. De er ofte med på litt trening og vi kan bytte på å lage treningsopplegg til hverandre, f.eks. 10 ganger opp og ned tribunenen, løpe 3 ganger rundt plassen foran scenen, 20 spensthopp, 20 situps. Dette er veldig gøy og varierende. På denne måten er treningen en lek.

Kattepusen vår, Klara, er alltid med på tur og elsker å kose og leke med barna.

Klatre, klatre! Kommunefolk i bakgrunnen driver å gjør i stand litt til 17. mai- arrangement som holdes her hvert år.

Sitte på en stor stein!

Levi er liten og søt!

Hoppe langt ned!

Det er så fint å være her med Levi nå for tiden. Han er to år i dag og han oppdager så mange ting for første gang. Han har begynt å tørre å hoppe ned fra litt høye steder og det synes han er såååååå spennende! Det er så fantastisk å kunne oppleve dagene med barna på denne måten, og jeg er så glad for at jeg er hjemme med barna sånn at jeg kan benytte med til det fulle av dagene og se dem vokse, oppleve og utforske hele tiden.
Det er ikke det samme å bli fortalt hvor morsomt Levi har det når han gjør nye kule ting som å se og overvære dette med egne øyne. Jeg fryder meg stort over å ha all denne tiden med barna!

3 Comments:

  1. Dette var virkelig ett flott sted! Kan skjønne dere trives der!

  2. Det er så hyggelig på bygdetunet. Jeg glemmer det innimellom, men jeg har også vært der med barn og latt de løpe rundt ..

    Da jeg så overskriften så tenkte jeg at dere var i Tufteparken, men dette er jo så mye hyggeligere

Comments are closed