Nei så treig jeg er!

Altså, nå har det gått treigt med bloggen i det siste. Så treigt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne igjen liksom, for det er så mye jeg skulle ha skrevet som jeg ikke har fått tid til. Jeg får vel bare begynne et sted og så håper jeg at jeg kan få til å blogge ofte igjen, for det er det jeg vil. Det er gøy og det er hyggelig å ha kontakt med dere leserne.

Det nærmer seg sommerferie og det gleder jeg meg vilt til! Jeg har et morsomt hageprosjekt og vi har planer om å ordne gården foran huset og gruslegge så det blir fint.

Er i gang, men trenger mange flere hjul! Dette blir en stor iglo med sukkererter og ringbomster 🙂

De fleste her i huset har eller har hatt en runde med skikkelig hoste. Vi er ikke tungpustet, men bare hoster skikkelig. Masse slim nedover i halsen. Det skal bli godt å bli ferdig med dette styret!
Dette styret gjør at jeg henger etter med husarbeid, for flere dager går med på å holde et barn, bære et barn eller sitte ved siden av et sykt barn. Ja, og da skjer det ikke så mye i huset.

I sommer ferien skal vi kose oss og ta stilling til om vi skal ha hjemmeskole til høsten eller ikke. Akkurat nå heller det mot å ikke ha det. Kanskje kun met ett av barna. Vi får se. Det aller viktigste er at barna har det bra og at de har fremgang, og at de trives med læreren sin. Jeg blir så glad når barna sier at de liker læreren sin! Jeg mener at en viktig forutsetning for læring er at lærer og elev har en god relasjon.

Jeg har diverse prosjekter i huset også. Driver stadig med dekorasjonen av det nyoppussede soverommet.

Har fått på plass en lampe på nattbordet! Yey! Gleder meg til å vise ferdig resultat her inne!

Lilli sitt rom skal tapetseres.
Jeg driver også og omorganiserer litt i stua og småguttrommet.
Har planer om at lille søte Levi skal begynne å sove nederst i trippelkøya i nærmeste fremtid. Han skal også slutte å få pupp har jeg tenkt.

Jeg bygde en 3-etesjers køyeseng til barna. April 2016. Denne er jeg veldig stolt av. Den er laget av matrealer fra en gammel køyeseng og matrealer vi hadde i hus etter andre prosjekter. Den kostet bare en eske med skruer!

Mika på 4 har nå lært seg å lese, og han er veldig ivrig på at jeg skal skrive små ord i boken hans som han kan lese. Han har ennå ett år før han blir skolegutt, så han ligger ganske godt an. Han skal ikke begynne i barnehage det siste året før skolen også.

Hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om, så er det bare å spørre i vei!

3 Comments:

  1. Så morsomt og følge med på dine prosjekter 🙂

  2. Mor til mange små

    Hei. Det er kjempekoselig å følge deg og alt du/ dere driver med. Kunne gjerne høre litt om hva du og guttene styrer med når de andre er på skolen. Er det f.eks et must for dere å treffe andre på dagtid, og i så fall hvor ofte? Selv om du har skrevet om det før, er det greit å høre hvordan dere gjør det nå? Og jeg vil gjerne høre om hva dere pleier å gjøre i sommerferier . Hva gjør dere denne sommeren? Vi har mange barn selv og det er alltid inspirerende å høre hvordan dere gjør det ift. forskjellige ting.

    • Linda C. Hagen

      Hei hei! Så hyggelig å høre at du liker bloggen 🙂 Ja, jeg kan gjerne skrive om hva vi gjør på dagtid og om sommeren 🙂

Comments are closed