EN SÅNN KJIP DAG

De siste dagene har jeg stort sett fordypet med i Buddhismen. Det er veldig interessant. 9.-klassingen har prøve i buddhismen i dag. Forrige uke var det prøve i naturfag og jeg fordypet med i atomer og molekyler og kan ganske mye på rams nå. Uken før de var det geografi, så jeg har repetert alle fjellkjedene i Europa, passasjer til innhavene og veldig mye annet. Ja og så har vi hatt spansk-prøve da.
Det er NÅ jeg skulle gått på skolen merker jeg. For jeg synes faktisk det meste er veldig intressant. Men altså, all denne puggingen går jo litt utover andre ting. Sånn blir det bare. Men jeg satser veldig nå på at han skal få så gode karakterer som mulig. Har du en som er skolelei, så må man bidra litt. Ikke bare litt. Ganske mye.

Det er prøver hele tiden.Tanken om  hjemmeundervisning melder seg igjen. Det er så mye press. Men det skal nok gå bra. Han er en flink elev.

Ikke nok med at jeg har pugget på Buddhismen, men oppvaskmaskinen har streiket siden lørdag. Og i et hus med 10 personer skjønner dere sikkert hva jeg har drevet med i tillegg? Jepp! VASKET OPP!!
Vi får nok en nye en nå, for den var ny i sommer og nå har det vært mye tull.

I dag er jeg så trøtt. Jeg har en sånn dag der jeg jeg bare vil sove. Jeg skulle så svært legge meg tidlig denne uken. Men det hjelper jo ikke det når jeg ikke får sove, eller jeg ikke får lagt meg før 23 pga noen skal hentes, eller jeg må grave frem kjøkkenet!
Jeg synes også at jeg blir fortere syk når jeg ikke får nok søvn.

Jeg trenger ny jakke, men synes ikke jakker skal koste mer enn 500. 3-500 for en jakke synes jeg er passe. Samme med sko. Så i dag tenkte jeg, hvis jeg orker, å dra til Sparkjøp på Vestby storsenter.Der har de jakker og sko og klær til den prisen. Mange fine jakker og sko også. Det er ikke bare jeg som trenger sko her i huset nå heller, så vi kan bare ikke betale nærmere 1000 kr for hvert skopar og hver jakke vi kjøper.

Men nå er det nok syting! I går ble Mika 5 år. Det er fantastisk å ha en 5-åring! Det har vært en 5 år lang deilig kos! Alle digger Mika. Han er søt, snill, kul, flink og har lært så smått å lese. Så han skal nok bli klar for skolestart til høsten.

I går var jeg hos Kalkfryd og kjøpte mer maling og wox. Har vært tom for wox en liten stund og da får jeg helt abstinenser! Jeg MÅÅÅ jo male!!! Vi snakker selvfølgelig om Annie Sloan Chalk Paint. Oppdag det du også! Søk på det på Pinterest, men jeg må advare om at du kan bli litt hekta og tiden flyr, men fytti rakkern så mye lekkert!!!

Jeg har fått nok av perfekte instagramfeeder, og legger nå ut bilder av vårt hverdagsrot. Hvis du vil se mer av vårt rot, så følg meg gjerne der (lindachagen_absolutt_hjemme).

Ha en knallgod dag! Jeg håper jeg kvikner til litt. Skal kose masse masse med småguttene!

2 Comments:

  1. Jeg liker det når ting er ekte.

    Som alenemamma har jeg heller ikke flust med penger, selv om jeg bare skal kle tre. Men vi arver mye og det er jeg takknemlig for!

    • Ja, det er mange altfor høye priser der ute på ting, så man må prioritere hva man bruker penger på. Man trenger ikke å ha 8 barn for å ikke kunne kjøpe svindyre ting nei 🙂 Dessuten synes jeg det kanskje er litt dumt å venne barna til dyre ting også. Blir kanskje litt stress for dem å selv skulle opprettholde en slik livsstil 🙂

Comments are closed