SLIK GIKK DET DA JEG NESTEN FIKK TRENT

Som små, og storebarns,-mor er det ikke så lett å få til alt. Noe av det som dessverre nedprioriteres litt for mye, er trening. Men, i dag fikk jeg plutselig lyst til å besøke tredemølla litt, den som står der ensom i kjelleren vår og roper etter oppmerksomhet.

Mannen og Eskil var dratt på taekwondo og Levi hadde tatt seg en blund. Og ikke var det noen som jeg måtte hjelpe med å øve til prøve til i morgen!! Jippi!
På med skoene, storytel på øret og slenge meg på mølla. Etter 15 min, kom søte lille Mika for å heie på meg. Han hadde på sine sko og ville også trene. Jeg satte på sakte fart til han så han kunne gå mens jeg tok markløft med vektstanga rett ved siden av.

Mika var så ambisiøs at han, uten at jeg merket det fordi det gikk så fort, økte hastigheten litt. Det ble litt for fort og han snublet og føk av tredemølla. Den skrellet også ansiktet hans og han fikk et lite sår over leppa, på nesa og i panna. Stakkars lille gutten. Det ble trøsting istedenfor trening. Det var ikke så dramatisk som det kan høres ut som, men dramatisk nok for den lille søte gutten min.

Og sånn gikk den treningsøkten. Jeg trøstet han og så fikk han en pizzabit av storebror som har vært på Obs og kjøpt 4 grandiser til 100 kr (tilbud denne uken). Den lille gutten ville også ha vann. Jeg hentet en flaske til han, men da jeg skulle gi den til han, mistet jeg den utover senga til storebror. Så da måtte jeg fly å hente et håndkle for å tørke.

Altså, masse slike ting gjør at jeg mister lysten til å trene. Det blir så mange hindringer at det ikke er gøy en gang. Men jeg fikk gått i nesten 15 min, og tatt 14 markløft. Skal vel ikke kimse av det. Alt hjelper.
Det var bare det at jeg har så dårlig samvittighet av mine utskjeielser denne uka. Det har røket på både Ben&Jerrys, coockies, kviklunch og napoleonskake for å nevne noe.
Men, kvelden er ikke over og uken er heller ikke over. Det er fortsatt tid igjen til å bøte på mine synder. Jeg gir meg ikke så lett.

Nå skal jeg se om jeg kan finne litt stoff til å lage noen nye adventskalendere til barna!

Comments are closed.