Jeg vil bli brannmann..

I går dro vi avgårde til et studio på Skjedsmo med Eskil og Mika for å spille inn en reklamefilm.

Må jo si at guttene våre er naturtalenter på å være søte og flinke. Jeg ville jo sprekke av stolthet der de stod i altfor stor brannmannjakke og brannhjelm.

Vi har funnet ut at det er veldig viktig at jeg er med på slike innspillinger, for det er ikke bare lett å holde styr på barn på et så spennende sted. Det er så mye de ikke skal røre eller klatre på. Tingene i et studio er ikke akkurat billige ting. Men det ble suksess, vi klarte å ikke ødelegge noen ting denne gangen!

Jeg skal dele den ferdige reklamefilmen når den er ferdig.
Barna medvirker i flere reklamefilmer. Mange har sett dem på kinoreklame også.

Det er en ganske fin erfaring de får med seg videre fra dette. De har lest reklamer for radio også. Det er nok noen av dem som har en liten karriere innenfor voicing av reklame. Akkurat som pappaen sin. Dette er også en av de store grunnene til hvorfor vi terper på kj-lyden og at de snakker tydelig. Slik at når de skal lese inn noe i studioet til Den Røde Gorilla, så snakker de riktig og pent.

Er det flere som terper på riktig bruk av kj og skj-lyd der ute?

Har lært at kj-lyden vil forsvinne pga naturlig språkendring. Men enn så lenge terper vi på det, men våre barnebarn blir kanskje ikke så mye terpet på det kanskje..

3 Comments:

  1. Dette underviste jeg om i 5 klasse i dag faktisk 😛
    Vi øver litt hjemme, men foreløpig er det mange talefeil å finne hos eldstemor. Ho snakka i setninger rundt 1årsdagen sin, og kan ekstremt mange ord, så det er først nå vi har begynt å øve skikkelig på uttale.

  2. Jeg får personlig noia av ungdom som ikke kan si kj så her sier vi kjøpe og ikke sjøpe

  3. Jeg er som dere, det er KJ- lyden som terpes på her også! Schøttkaker lager jeg ikke.

Comments are closed