Travel uke – gradering og julemarked

Denne uken skjer alt! Ikke bare det, men i tillegg er mannen borte to av dagene. Godt uken snart er over.

Denne uken har det vært gradering og tre av barna har fått nye beltegrader i Taekwondo.


Det er julemarked på skolen til to av barna i dag, noe som medfører litt innsats fra oss foreldre. I går tilkalte jeg forsterkninger. Min mor og en av niesene mine kom for å hjelpe meg. Jeg kjører ganske mye frem og tilbake fra diverse skoler for å hente unger. Huset stod helt på hodet fordi de to minste har vært litt syke i det siste og da får jeg ikke gjort like mye som til vanlig.

Vel, jeg skulle lage to vegetarsteker til julemarkedet. Og så skulle jeg være opptatt hele kvelden med å kjøre 8-12-åringer fra menigheten rundt omkring for å synge for noen i menigheten.

Jeg skal også lage noe hjemmebakst til en salgsbod på dette julemarkedet.

Det var himmel å ha litt forsterkninger. Jeg kunne dusje i fred, ta en runde på vaskerommet uten hjelp fra de under 1 meter. Og da går jammen ting unna!!

Jeg kunne dra innom etpar butikker på henterunden også. Bestemor syntes ikke hun gjorde så veldig mye for å hjelpe til. Hun bare koste med Levi og satt med ham.
Men det er nettopp det!!! Akkurat det gjorde at jeg kunne gjøre andre ting uten å bli avbrutt hele tiden!
Min niese ryddet litt her og der og det har så mye å si.

De to eldste guttene skulle egentlig på aktivitet i menigheten mens jeg kjørte  barnekoret rundt omkring. Men jeg besluttet at de måtte bli hjemme og passe de minste mens de gjorde rent i huset. Bestemor og niese skulle jo ikke være her hele dagen.Guttene var flinke å stod på her hjemme. At de var hjemme gjorde også at jeg ikke trengte å dra fullt så tidlig som om de skulle ha vært med. Da rakk jeg å lage de to vegetarstekene!
Og steike – det lukta godt!!!!

Da jeg kom hjem etter barnekorturneen, hadde guttene fikset opp litt her hjemme. Jeg lagde en liste før jeg dro med hva de måtte gjøre. De kom nesten helt i mål.

Siden mannen ikke var hjemme i natt, fikk jeg ikke bare hatt to barn i senga, men hele fire stk! Vi danderte oss i lengden, da fikk vi bedre plass. Men på morgenen hadde Eskil flyttet ned på en liten madrass på gulvet.

Plass til flere når vi ligger sidelengs:) Og ja…jeg har ennå ikke fått opp noe i de tre rammene over senga. Jobber stadig med saken. 

Jeg er veldig stolt over å klare å få alle tidsnok til skolen i dag, det må jeg si! Det skal jeg leve lenge på!

Nå har jeg laget hjemmelage knekkebrød til julemarkedet. Men så mangler jeg cølofan til å pakke det inn med. Prøvde med plastposer, men det ble virkelig ikke like fint. Så da må jeg ta med guttene til butikken en liten tur.
Så da får vi fikse oss litt og bli ferdig med innpakningen!

Hjemmelagde knekkebrød med morsomme etiketter.

Nå har det gått en stund og jeg har hentet barn på skolen. Eskil har vondt i hodet, så jeg tror jeg må bli hjemme fra julemarkedet. Jeg skulle visst ha levert de steikene varme, men mine hadde stått i kjøleskapet over natten, så de var ikke varme da de ble levert akkurat.
Men det går vel bra det også.

Blir nok en rolig kveld hjemme. Mannen kommer også hjem i løpet av kvelden.

5 Comments:

 1. Gratulerer med ny gradering ??

  Skjønner godt du gleder deg til mannen kommer hjem! God adventstid, fine deg!

 2. Hva du får til altså =)

 3. Hurra for nye belter? Og hurra for alt du får til. God hjelp betyr mye, men du organiserte hjelpen på en så god måte også?

 4. Imponerende hva du klarer, det skal mye logistikk og planlegging til for organisere alt dette

 5. Hurra for gradering, det er stor stas!!!! Vi samlet oss alltid på McDonalds etter graderingene. Vi var dødslitne og måtte snakke oss ned etterpå. Dessuten orket ingen lage mat, skjelvne hender rundt burgerne!!!

  Og jeg digger at du ikke skal klare alt selv. Det er derfor du beholder ditt vakre smil. Gode ledere delegerer rett.

  Klem til deg

Comments are closed