På bupp med 6 barn

Her er noen av de som var med. De som ikke synes er enten allerede i bilen eller bakom bilen?

Av og til faller det seg slik at vi har en bupp-time akkurat sånn at det passer med henterunden av barn som er ferdig på skolen.

Som her om dagen. Da hadde jeg hentet noen barn. I tillegg måtte jeg ha med meg de to minste fordi det skulle komme noen entreprenører på befaring hjem til oss. Det er så upraktisk å ha småbarna hjemme akkurat da, derfor tok jeg de med meg slik at mannen kunne snakke uforstyrret med dem.

Det var igrunn fint at jeg hadde de eldste med i bilen, for da kunne jo de passe på de minste på venterommet mens jeg var inne med den det gjaldt. Det var såpass kaldt ute at det var best å vente inne på venterommet.

Så, der trapper vi opp, nesten mannssterke. Kakaomaskinen får kjørt seg når alle vil ha kakao. Jeg tenkte litt på det et øyeblikk:»Oj, vi fyller opp hele venterommet».

Damen i resepsjonen skyver opp sitt lille vindu og lurer på hvem som har avtale.
Da viser det seg at vi ikke hadde noen avtale akkurat da.

Uffamei! Så mye styr bare for å gå ut igjen da gitt. Men det var jo verdt det. Vi fikk oss kakao og en god latter!

3 Comments:

  1. Hahaha, så mye for ingenting lissom?

    Jaja, kakao skal man ikke kimse av, og en god historie ble det også!

  2. Haha! Jaja alle fikk jo kakao og jeg tenker meg at resepsjonisten syns det var greit at dere kom til bake en annen dag kanskje ikke fullt så mannsterke

Comments are closed