Det ble varmt i natt

Endelig har vi fått skikkelig godvær her på østlandet! I natt sovnet Levi (4) hos oss. Det gjør han ofte og det gjør Mika (6) også. Mika sovnet nede hos de litt større gutta i går, men kom etterhvert opp til oss i vår seng.

Jeg synes det er veldig koselig å ha disse koseguttene hos meg. I natt ble det bare veldig varmt, så jeg rømte til stua, hvor jeg satte på aircondition og la meg på sofaen. Etter 10 min, kom Levi og la seg hos meg. Det var koselig! Jeg måtte smile litt.

Først hørte jeg noen skritt i gangen, og så stoppet han. Da sa jeg forsiktig «Levi», og så kom han løpende til meg. Det er som om han er helt bortkommet når han ikke er rett i nærheten av meg og at alt faller på plass når vi er sammen. Vi hører sammen, og sånn er det bare! Dette er virkelig noe jeg tar vare på og nyter. Måtte det vare så lenge som mulig!

Etterhvert kom også Mika tuslende. Det er det samme med han. Han vil være hos meg. Han tenker liksom ikke på at det egentlig ikke er plass til oss alle tre i den smale sofaen. Han skal bare kose. Uansett plass.

Så da lå vi der alle tre, tett i tett. Takk og pris for aircondition, ellers hadde det ikke gått.

Nå har jeg vært ute og gått en times tid i skogen, og da jeg kom hjem, lå de fortsatt på sofaen og sov. Der lå jeg også for litt siden, og i den store senga vår, lå mannen helt alene.

Jeg får kanskje heller sende han ut i stua når det blir for varmt, for alle vil jo ligge hos meg og jeg kan aldri snike meg bort uten at det blir oppdaget.

Hva med dere? Klarer dere å sove med barn tett i tett?

Comments are closed.