Søt pepperkake og julegavetips jenter 5-10

Jeg har vært så trøtt i det senere. Det har blitt noen sene kvelder her. Det har vært både håndballkamper og litt av hvert som har holdt meg våken.
I dag har vi vært hos tannlegen med Silje, og smågutta fulgte naturligvis med. Det er alltid litt spennende å være et annet sted. Vi kan ta en liten heis og greier når vi skal dit og det er alltid morsomt. Storesøster hadde null hull! De hadde juleverksted på skolen idag og da jeg kom til skolen å plukket henne opp for å ta henne med til tannlegen, hadde hun laget en pepperkake til meg:

pepperkake

Så koselig! Hun hadde valgt kun grønne non-stop fordi yndlingsfargen min er grønn 😀

Vel, det er straks jul nå og jeg tenkte å gi mine tips til hva man kan gi til jenter fra ca 5 til 10 år. Jeg synes selv det er veldig greit å få forbruksvarer, som hårstrikker, børste, matbokser og sånn ting. Det trenger man alltid. Når du ikke vet hva du skal gi til barn i denne alderen er det alltid greit å gi slike forbruksvarer.

julegaver

 

1. Barbie Mariposa (Jollyroom)
2. Mariposa (Jollyroom)
3. Blyantspusser (Biltema)
4. Diskokule (Jollyroom)
5. Drikkeflaske
6. Fargeblyanter
7. Gymbag
8. Hakkebakkeskogen-spill (Jollyroom)
9. Hårbøsrte
10. Hårspenner
11. Kinobillett
12. Koffert (Jollyroom)
13. Kopiark (Clas Ohlson)
14. Matboks
15. Monster High dukke (jollyroom)
16. Pysjamas (Jollyroom)
17.Toalettmappe (gjerne med innhold som hårstrikker, børste, spenner, dusjsåpe, sjampo som ikke svir i øynene).
18. Truser. Det er ikke så morsomt å få, men det er noe de trenger alltid.
19.Viskelær (Biltema) En får aldri nok viselær!
20. Votter (jollyroom)
21. Hårstrikker. Det trenger man alltid.

En superbra gave som barna våre fikk i fjor, var en stor boks med masse viskelær, blyantspissere, penner, fargeblyanter, gråblyanter, linjaler og litt godteri. Barna hadde da en stooor forsyning med pennalinnhold hele skoleåret! Ting forsvinner fra pennalene, jeg aner ikke hvor det blir av, men borte blir det. Bare et lite tips når det gjelder viskelær: Hvis du har slike som er på bildet over, så kan man klippe de i 4 biter, så slipper man å miste HELE viskelæret hvis det blir borte. Da har man flere viskelær å miste:)

Klær er jo også alltid noe barn trenger, så da må man bare ta rede på størrelsen til barnet. Og noen ganger kan det være at det er noe du må være obs på. Det er f.eks. ikke alle jenter som liker prinsesser. Mia har aldri likt prinsesser, og hun nekter å gå med noe med hjerte på. En niese av meg har aldri villet gå med noe som har knapper. Så det er noen hensyn å ta når det gjelder klær. Så om du skal kjøpe klær kan det være smart å høre med foreldrene til barnet først 😀

Jeg er sånn ca i rute med julegavene. Det blir endel hjemmelaget i år, men jeg har ikke kunnet vise frem noe av det vi har laget siden noen som leser bloggen kanskje vil finne det under juletreet sitt.

Ha en fortsatt fin dag!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook!

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.