Lat søndag, en helt vanlig mandag og en morsom samtale med Silje!

Jeg hadde ikke lyst til å blogge noe i går, søndag, for da hadde jeg en så rolig dag at jeg ikke ville gjøre noe annet enn å slappe av og lese gode blader. Vi var i kirken, og etter det, hadde vi med to ekstra barn hjem, samt bestemor. Hadde en rolig dag.

I dag, har jeg gjort husarbeid. Lilli var hos en venninne i hele dag, så det var bare jeg og Eskil her. Jeg tenkte at da skulle jeg ta han med i vogna og gå en lang tur. Vi tok føgle med pappa til toget. Eskil elsker tog. En ting som er litt morsom er at han sier «tog» baklengs, konsekvent. Han sier altså «got». Det synes vi er ganske søtt da. Jeg kan si til han: «Eskil, kan du si t-o-g»? Da svarer Eskil: «GOT»! Han likte ikke noe særlig å gå tur i dag, da vi kom inn, leste vi litt bøker og så la jeg han. Da han sov fikk jeg gjort masse (syns jeg,da): Festet en kirstan (hvordan skrives det egentlig?) som jeg endelig hadde fått kjøpt nylonplugger til, montert en stol og en lampe til guttas rom, samt hengt opp en klokke. Alt dette har stått i IKEA-posene siden tv-teamet var med oss dit å filmet oss der for noen får uker siden. Det var vel det jeg rakk før jeg hentet skolebarna igjen. Jeg hater å vekke sovende barn, men i dag måtte jeg vekke Eskil da vi skulle dra. Han sov jo så søtt!

Da vi kom hjem fra skolen, lagde jeg pizza med hjelp fra Julian og Lilli. Så gjorde vi lekser og nå er småjentene og Dan på Taekwondo. Dan er insturktør for partiet til Lilli og Mia. Eskil har lagt seg og gutta leker og gjør lekser. Silje er hos en venninne. Utrolig rolig her akkurat nå kl.1910.

Jeg hadde en morsom samtale med Silje da vi lå i dobbeltsenga og akkurat hadde gjort noe lekser:
Silje: Mamma, snakker alltid du og pappa når dere legger dere?
Jeg: Neeei….eller jo.
Silje: Hva snakker dere om da?
Jeg: Tja, sånn vanlige ting, som hvordan vi bedre kan hjelpe dere barna med lekser, om det har skjedd noe teit eller bra den dagen, hva som skjer de neste dagene….sånne ting.
Silje begynner å le og sier: Så kjedelig.
Jeg: Hva trodde du vi snakket om, da?
Silje: Sånn…eee…. «Husker du den dagen vi giftet oss, og så lykkelige vi var» ? Så lo hun.

Jeg synes dette var en av dagens høydepunktsamtaler! Og nå vet jeg hva jeg skal snakke med mannen min om på senga i kveld!

Comments are closed.