Velkommen inn til Mia sitt søte rom

Mia sitt rom er det søteste rommet i huset vårt. Mia er en fargeklatt av en jente, hun har en sterk personlighet og er veldig sprudlende og livlig. Jeg ville at rommet skulle passe til henne. Det synes jeg at jeg har fått til. Du blir glad av å være i dette rommet som har innslag av sterke farger, slitesterke møbler, og søte ting.
Det meste av ting og større møbler som skrivebord og hylle, er kjøpt på fretex eller loppemarked. Jeg har malt i gult, og noe lilla. Køyesenga er fra IKEA, det samme er forhenget i senga. Lillesøster pleier å sove i overkøya noen ganger. Hjertene inne i senga har Mia festet selv. Skrivebordstolen hadde jeg selv da jeg var liten. Snakk om kvalitet! Skrivebordlampen hadde jeg også da jeg var liten.
Perfekt rom til en livlig liten jente.

2 Comments:

  1. Herlig rom. Typisk Mia. Du har vært kjempeflink Linda

Comments are closed