Hei ho, og denne dagen ble god!

Med barn kan det jo ikke slå feil; julaften ble en fin dag. Først dro mannen min og jeg innom diverse butikker,så så vi på disneykavalkaden. Deretter dro vi hjem til min mamma. Der var også den ene søsteren min med mann og fem barn og min yngste bror, og kjæresten til en av døtrene til min søster. Og mamma såklart. De hadde dekket til langbord nede der hvor de til daglig har klinikk.
Maten var selvsagt helt fantastisk. Mye liv og røre rundt bordet ettersom vi var flest småbarn.
Endelig kom tiden som alle barna hadde gledet seg til; gaveåpning!

Alle ble veldig fornøyde med gavene. Men, den mest spesielle gaven jeg fikk var en gave jeg fikk fra Silje. Hun hadde dekorert en eske. Inn i den lå det ett hundre lapper hvor hun hadde skrevet «jeg elsker deg» og mange andre koselige ting.

Om jeg gråt? Ja, det gjorde jeg. Dette er sånt som gjør at jeg holder ut og som  holder motivasjonen min oppe. Dette vil jeg leve lenge på!
Eskil fikk en blånisselue som farmor hadde strikket og av noen venner av oss fikk han en blånissepysjamas. Han var veldig fornøyd og utrolig søt! En blåveis hadde han også klart å skaffe seg til julaften. Stakkars lille nissegutten min.

Eskil sang: «Hei ho, og denne dagen ble god»,  og det ble den. Måtte alle barn ha en lykkelig jul!

One Comment:

  1. Så hyggelig gave!! Da hadde nok jeg også felt noen tårer!

    Ha en fortsatt flott romjul!

Comments are closed