Juletrefest

I går var vi på juletrefest i kirken. Det var mye godt å spise, mange på prate med og mange glade barn. Først var det en liten julenummer med sang og musikk, deretter spiste vi kaker og mat og skravla, så gikk vi rundt juletre og sang og så kom Nissen. En veldig effektiv juletrefest, det trengs ikke mer som skjer enn dette. Helt perfekt.

Dan-Richard syntes det var litt rart at han ikke hadde blitt spurt om å spille, men som regel blir han spurt tre minutter før festen starter. Han er nok den eneste i menigheten som bare kan sette seg ned å spille nesten hva som helst. Han spiller ikke etter noter, men etter gehør. Jeg prøvde å ta bilde mens han spilte. Desverre var det gode kamerate utladet, så jeg måtte bruke mannens iPhone. Jeg måtte bare le, for han så alle andre steder enn på tangentene.

Det var så moro å gå rundt juletreet med Eskil. Han gikk sammen med sin gode venn, Emma. De lo og lo, og klappet i hendene og vasket tøy, rulla, tøy, hang opp tøy og svinget seg i danset og neiet og bukket!
Lilli hadde på seg en «snurre-rundt-kjole», som en kvinne jeg snakket med kalte det. En av hennes døtre hadde alltid på seg en surre-rundt-kjole som liten. Lilli hadde hele gulvet for seg selv før alle andre kom. Vi kom nemlig en halvtime for tidlig.

Kakene var gode!

Eskil som bevegde seg for fort og Emma som er så utrolig søt på dette bildet. De hang sammen hele kvelden. De er som et gammelt ektepar. Emma kommer bort og lener seg inntil han, og han legger armen rundt henne. Hihi.
Det var en kjempekoselig juletrefest. Den varte i 1, 5 time; helt perfekt. Da vi kom hjem var barna både mette og trøtte og la seg kjapt. Med en juletrefest var julen komplett.

One Comment:

  1. Herlig snurrekjole! Og Eskil og Emma var virkelig søte rundt juletreet.

Comments are closed