Åhhhh – sukk – for en underbar kveld på Disney On Ice!

I går kveld var vi på Disney On Ice nesten hele gjenen. Minsten ble hjemme med bestemor, men Silje hadde med en venninne, så vi var alikevel mange nok. Bilen var full for å si det sånn.
Og hvilket show det var! Det var flotte farger, lys, kulisser, drakter, kjoler, musikke og for ikke å snakke om isdansere! Og det så jo så lett ut å stå på skøyter!

Jentene var veldig spente, og på vei bort ropte Lilli til meg; «Du er verdens beste mamma!». Men Mia måtte korrigere henne med at; «Nei Lilli, hun er den beste mamman i verden!». Hahaha

Jeg fikk meg en annen god latter også, da vi nærmet oss Oslo og det kom et «taxi /buss»-felt på vår høyre side. Julian spurte:» Men kan sjørøvertaxiene kjøre der?» Heheh, jeg skjønte fort at han snakket om pirattaxi, da. Morsomt.
Jeg liker virkelig ikke å kjøre i Oslo, og nå skjer det jo så mye med veiene inn til sentrum der. Men jeg skulle heldigvis ikke langt, da. Fant en plass i det første P-huset. Så møtte vi Dan R. like utenfor. Han jobber i The Voice (radio) og det ligger over gata for Oslo S. Vi fant fort plassene våre inne i spektrum. Det var mange fine prinsessekjoler å se, og det var masse kule greier å få kjøpt. Men når man har med seg så mange barn, kan man virkelig ikke kjøpe sånne ting. Fra radioen hadde barna fått hver sin store godtepose full av Haribo-godteri, så det var ikke synd på dem. En bøtte med popcorn kostet 110 kr. Det er en uanstendig pris.

Alle var bergtatte under hele forestillingen. I pausen var vi kjapt på toalettet. Mia var så søt der inne og hun var så redd vi skulle miste Lilli, så hun passet på henne hele tiden. Da vi kom ut var det tykk kø inn til toalettet. Bare dametoalettet da såklart. Elias som hadde gått på guttedoen (han går bare ikke inn på jentedoen sammen med mamma lenger) var ferdig for leeeeeenge siden.
Må ikke menn på do? Eller er det sånn at det for det meste er mammaene som tar med barna på do? Dette burde man virkelig gjøre noe med. Enten det eller ha minst dobbelt så store jentedoer. Altså ikke selve doene bør være dobbelt så store, men dobbelt så mange. Vel, dette var en digresjon.

Etter forestillingen gikk vi innom radioen for å hente sekken til Dan. Vi tok oss en kopp kakao også og alle fikk streng beskjed om å gå på do før vi dro derfra. Hilste også på noen av medarbeiderene hans.

Da vi til slutt kom hjem, var alle glade men heldigvis veldig trøtte, så de sovna ganske kjapt.

Her en min store helt som overkommer hver dag med meg. Måtte vi leve lykkelige alle våre dager, med alle våre små prinser og prinsesser!

Linda

PS. Da vi skulle legge oss, hadde Julian puttet alt han hadde igjen av sin godtepose i en skål og satt på bordet i tv-stua til oss som vi kunne kose oss med mens vi så på «The Mentalist». Han vet vi liker å se på det, og at det er på onsdager. Og han liker at vi sitter nede å ser på tv til de sovner. Han er jo så god! Men vi fikk ikke sett på det, for Dan R. måtte jobbe, så vi sparer det til i kveld:)

Comments are closed.