Innskriving på skolen og de merkeligste skolebrødene

I dag var det innskrivning på skolen for min kommende førsteklassing! Lilli er den eneste jenta i klassen sin, med mindre det kommer en jente til, da. Så er det fire gutter, fem elever totalt som skal begynne i første klasse til høsten på Torderød Skole. Det beste er at det er små grupper, alle blir sett, de blir en stor familie og de gjør ting på tvers av trinnene. Da Elias begynte der, hang han for det meste med jentene i 10. trinn. De gikk og løfta på han og han klemte dem. Førsteklassingene spiller fotball med alle helt opp til 10. trinn.
Lilli var jo så stolt der hun satt på pulten sin at jeg ble helt våt i øynene. Den lille jenta har jo blitt så stor!

Etter å ha vært der, ble en god venninne av meg med hjem, hun har en gutt som begynner i første der til høsten. Hjemme hos meg planla vi et foredrag vi skal ha sammen i begynneslen av mars. Det kan bli spennende. Mens vi prata, satt jeg en bolledeig. Men den oppførte seg veldig rart. Jeg må ha gjort noe fumdamanetalt galt med den. Men jeg ga den en sjanse og satt den til heving uten store håp, men jeg visste jeg hadde gjær i.

Så dro vi å hentet skolebarna igjen, og jeg tok så en titt på deigen som til vanlig ville vært ferdig hevet, men denne var bare hard og seig og ikke hevet. Vel, mens jeg tenkte på hva jeg skulle gjøre med den, kjørte jeg Mia til en bursdag.

Hjemme igjen, prøvde jeg å lage skolebrød som var den opprinnelige planen. Jeg lagde skolebrød, eller «skolebrød» får jeg vel si av halve deigen, og av resten lagde jeg……..kleppmelk, av alle ting. Jada, skolebrød ble lett til kleppemelk.

«Skolebrødene» ble helt rare, ser du:
Så av alle disse skolebrødene, ble kleppmelk de beste. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste det, så det var sikkert meningen jeg skulle ha det i dag. Hvor det hele ble feil vet jeg ikke, men jeg havnet bak en traktor i dag da jeg hadde det travelt, så det kan tenkes at frustrasjonen av det hadde noe å si.

Til sist vil jeg dele en helt nydelig sang. Den passer så bra i dag som den lille jenta mi ble innskrevet i skolen. Det får meg til å innse hvor vannvittig fort tiden går. Og jeg er så glad for all tiden jeg har med henne. Denne sangen kan få deg til å felle noen tårer, så er du advart!
Jeg er dessverre ikke så teknisk at jeg har skjønt hvordan jeg dele videoer så du kan se den her, men klikk på linken så popper den jo opp:) Husk klinex!

Butterfly Kisses – Bob Carlisle

Comments are closed.