Jeg får bare ikke trent, og det er sååååå irriterende!

Jeg har funnet et fantastisk bra treningsopplegg. En venn av meg tipset meg om det. Passer inderlig godt for meg om ikke har så mye tid til overs. Du kan trene hjemme uten  masse fancy utstyr, du bruker for det meste kroppen som belastning.

Jeg startet i går med et 30-dagers-opplegg. Første dagen var det å teste forme. Og FY så sliten jeg ble av det, jeg svettet lenge etterpå og følte meg energisk og i god form resten av dagen.
I dag skulle jeg gjøre dag 2. Men det var jo lettere sagt enn gjort!

Jeg skulle lage meg en liten vekt-sekk som hun fitnessdama har. Alle barna var jo her og ville også ha en slik. Jeg fylte opp små poser med ris og linser og soyakjøtt som jeg hadde, slik at alle fikk en hver. Dette tok ca. dobbelt så lang tid som selve treningsøkten for i dag som skulle være 12 minutter. Men så krangla de om hvem som kulle ha hvilken vekt-pose og jeg måtte feie gulvet først for der hadde jeg sølt litt ris og linser. Så satte jeg på kul musikk (Asgeir) som Eskil liker, så slapp jeg kanskje at han ble misfornøyd. Men så var det en som ikke syntes vi skulle ha musikk, så vedkommende slo av musikken. Da ble Eskil, som var veldig trøtt, sur og slo vedkommende, som igjen ble sint på han, og da ble han lei seg og begynte å grine.
Så måtte jeg trøste han, og med det samme mistet jeg motivasjonen. Det ble litt vel mye hindringer for å få trent i skarve 12 minutter! Jeg som tenkte vi kunne gjøre det sammen og ha det morsomt. Men så ble det bare krangling om hvem som skulle stå hvor og hvem som skulle ha hva.

Lettere irritert og fortvilet nå. Når skal en mamma få trent litt? Kanskje jeg skal dra på Taekwondotrenig i dag. Kunne trengt å få ut litt nå altså.
Og til videre, så skal jeg følge dette opplegget alene, når de har lagt seg, eller før de kommer hjem fra skolen!

Jeg har ikke prioritert meg selv så mye de siste årene. Det er alle de andre i huset som har fått trene, men ikke jeg så mye. Det betaler jeg for nå i form av at jeg er sliten og lei, og ikke orker like mye. Nå er det tid for at ho mor skal få litt tid til seg selv. Men jeg bare glemte at det ikke nytter å være fullt så effektiv når alle vil være med på det jeg gjør.

Comments are closed.