Familie-weekend på Langesund badeland!

Hvor drar man med hele familien når man skal slappe av, være sammen og ha det gøy? Jo, da drar man på badeland!
Det er det vi gjorde denne helgen, hele gjengen. Vi kom til Hotellet fredag kveld, vi rakk å forsyne oss av buffeen før den stengte og vi trakk oss tilbake på rommene våre. Vi hadde to rom siden vi er så mange.

På mitt rom var vi 5 stk. På DanR sitt rom var de kun 3 stk. Kun han og de største guttene. De slappet av og så på tv og fikk faktisk med seg hva som foregikk på tv`n. Han hørte etterhvert at jeg strevde litt på mitt rom og kom og byttet en av de små med en av de store gutta. Det var lurt. Da senket roen seg ganske fort. Dagen etter ble døren mellom rommene vår låst opp, så da var det litt lettere. Rommene var fine og sengene var deilige. Barna syntes det var morsomt å sove så nær hverandre.

Men det var jo en spesiell grunn til at vi var der vi var, for på lørdagen kom film-teamet til hotellet. Barna gledet seg til å bade, men vi skulle jo filme litt av hvert, så de måtte ha mye tålmodighet. Og det hadde de. Flinke var de. Og de fikk bade til slutt, i flere timer!

Gleden var enorm da de endelig kunne kaste seg ut i vannet.

Det var også et lekerom der som ble flittig brukt av barna.

Silje er i det spøkefulle hjørnet og poserer for fotografen.

Alt i alt var det en fin tur, selv om det også til tider var noen utfordringer. Det var deilig mat og kjempegod is der! Og reglene fulgte vi så godt vi kunne:D

2 Comments:

  1. Så morro. Er spent på dt programmet deres altså 🙂

Comments are closed