Vi skal være kjærster for evig og alltid!

Det var det min mann sa til meg i går da han om hjem fra jobb med en liten bukett på 4-5 prestekrager med mistenkelig korte stilker. Han hadde hatt med seg Mia på jobben, og på vei hjem fra toget hadde hun plukket dem så han kunne gi dem til meg, og han hadde fått beskjed om å si «Vi skal være kjærster for evig og alltid», idet han ga dem til meg.

De små barna er så søte som tenker på sånt. Han går den veien hver dag nesten, og har aldri plukket blomster til meg langs veien. Ikke at jeg klager på det, altså, men det er bare så søtt at barn tenker på det. Det er så utrolig enkelt for barn å glede andre.

I dag gikk Eskil og jeg nedover veien for å møte han når han kom, og da hadde han jammen en blomsterbukett i hendene igjen, og rakte de ut til meg da jeg kom. Men disse var ikke plukket i veikanten. Siden det er vår bryllupsdag hadde han kjøpt en kjempefin bukett med hvite roser. Jeg satte dem i en vase vi fikk til brylluppet for 15 år siden og malt på er datoen vi giftet oss:)

Etter middagen gikk vi tur med Eskil og Lilli til en fin plass rett i nærheten. Det var jammen bra vi gjorde det for det viste seg at dette ble den tiden vi fikk sammen i dag, ettersom noe vo-innlesning måtte gjøres på nytt igjen. Sånn er det.

Men vi hadde en deilig tur, og på vei hjem fant Eskil ca 50 snegler. Da vi kom hjem brukte jeg veldig lang tid på å vaske bort snegleslim. Sånn sett er det myyyye bedre med mark! Men det er bare det at han finner så mange fler snegler enn mark.

OM jeg har kjøpt noe til min kjære i dag? Vel, jeg kunne jo ikke være noe dårligere, så jeg har kjøpt masse planter i dag. Både tomatplanter, agurkplanter, kruspersille og paprika! DET blir mange gode salater i sommer det!

Og ja, vi skal være kjærster for evig og alltid!

7 Comments:

  1. Jeg tror på kjærligheten! Takk for fint innlegg.

  2. Å så godt å lese den fine historien.Barn er enkle og ekte å det gullkornet varmet et bestemor hjerte.Takk for at du deler med oss.

  3. Gratulerer så mye med bryllupsdagen som var.
    Og så godt å høre at dere skal være kjærester for evig og alltid, selv etter å ha vært gift i 15 år.

Comments are closed