Veldig morsom familieaktivitet!

I dag har vi vært veldig aktive. Jeg har blitt litt inspirert av en bok har hørt om men som jeg  ikke har lest ennå, som går ut på at familien skal være aktive og sunne og friske.
De fleste barna i familien har jo trent Taekwondo, men det siste halve året var vi nødt til å ta en pause.

Men jeg vil at vi fortsatt skal være i aktivitet, og ble glad og inspirert da jeg hørte om denne boken, hvor en familie sammen holder seg i aktivitet. De har også en hjemmeside som jeg  nettopp oppdaget, som helt sikkert er verdt å sjekke ut.

Så i kveld har vi alle sammen hatt det moro i hagen, vi har hatt forskjellige stafetter med sekkeløp og trebein ogsånt.
Vi avsluttet med stiv heks, og for å sprite det opp litt satte jeg på en vann-blekksprut som spruta vann rundt omkring, til stor glede for alle barna!

Vi avsluttet en morsom kveld med is og jordbær på verandaen. Jeg trengte å få tømt en isboks fordi jeg skal bruke den til noe som inngår i et enormt prosjekt jeg holder på med for tiden, som jeg skal vise frem etterhvert.

Ha en morsom kveld videre, dere! Jeg for min del skal rydde kjøkkenet, og har jeg mer energi (og tid) igjen etter det, kan det hende jeg maler litt.

Comments are closed.