En liten og en stor

I dag var Eskil med pappa på jobben en tur, mens jeg ladet opp til bursdag her hjemme. Jeg fikk besøk av en venninne som hjalp meg, og da gikk det fort, og vi dro også en tur til Hobøl og hentet noen trekasser vi hadde sett på Finn.no.

Da vi kom hjem igjen, var det tid for at gutta kom hjem fra jobben, så jeg gikk ned i krysset for å se etter dem. Og langt der bort kom det gående en liten og en stor:

Lillegutt er med pappa en tur på jobb.

Det var et flott syn som kom imot meg! En søt og en sexy, godt å ha begge hjemme igjen.

To av mine venninner tilbød seg å ta med mine barn hjem fra skolen, så jeg bare kan styre her hjemme. FOR en dag:)

Om noen timer er det bursdag, så jeg får bare fortsette med forberedelsene:) 9-åringen har bestilt pannekaker til bursdagen. Det kommer ca 8 stk tror jeg, så det skal nok gå greit, pluss de 8 fastboende her da:)

Sola skinner så da kan bursdagsgjengen leke ute i hagen! Hærlig!

Comments are closed.