For 15 år siden og nå!

I dag var vi i Gamlebyen i Fredrikstad. Det var en spesiell grunn til at vi var der men jeg har ikke tid til å skrive om det akkurat nå.
Men det var en annen fin ting vi gjorde også. For 15 år siden giftet vi oss og da tok vi bilder i Gamlebyen. Her er det offisielle brudebildet vårt:

22 år siden i dag! Gamlebyen i Fredrikstad. Jeg var 19, han var 25.

I dag tok vi bilde av alt som har skjedd de siste 15 årene, så nå ser vi slik ut:

Jeg trodde vi stod på akkurat den samme plassen, men jeg ser nå at det ikke var nøyaktig der. Men er vi ikke flotte? Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er veldig stolt av den fine gjengen vi er blitt.

Softisspisende gjeng, mmmmm det var kjempegodt! Det var ganske bratt ned på den ene siden, det var noe vi ikke tenkte så mye på for 15 år siden. Vi kom oss ned herfra rimelig kjapt!

Vi hadde en knallfin dag i Gamlebyen!

6 Comments:

 1. Fin familie du har!
  Og respekt at du klarer deg så utmerket bra!
  Jeg har tre små og er ganske sliten iblant.
  Lykke til med svangerskapet de siste 10 ukene!

  Hilsen
  Suse

  • Tusen takk Suse! Ikke rart man er sliten iblant med tre små! Jeg er letter og glad for at jeg er så frisk som jeg er. Så lenge jeg er det skal jeg bare være takknemlig og absolutt ikke klage. Å være sliten kan jeg takle, det går over, det er ikke kronisk, ikke for meg iallefall. Barna tapper meg for energi, og de fyller meg for energi. Så jeg hadde ikke klart det uten dem, ironisk nok:)

 2. Så koselig bilde! Her holder det foreløpig med en liten pluss hund, men kanskje følger det en til senere… 😉

 3. Jammen har du grunn til å være stolt av den fine gjengen!! Bedre kan man vel knapt oppnå i løpet av 15 år 😀

  Leste innlegget ditt nå om bursdagspannekakene og måtte flire litt da jeg nettopp har stekt flere liter pannekakerøre selv…litt av en tålmodighetsprøve, ja. Men jeg har skaffa meg en litt høy stol (ala barkrakk) på kjøkkenet som er lett å flytte rundt på. Det var en genial ide som både føttene og bekkenet mitt satte veldig pris på. Så får jeg en liten hvil samtidig med at jeg skreller poteter, vasker opp eller steker hva det måtte være. 🙂

  • En sånn krakk hørtes veldig smart ut! Håper formen din er veldig bra! Når hadde du termin igjen, det var ikke samme dag, var det?

Comments are closed