Når mor går til sengs

Når min mann tenker å gå og legge seg, vet du  hva han gjør da? Han slår av pc-en, går på badet og gjør det han skal der, og så……. legger han seg!
Tenk å ha det så enkelt.)
Jeg tenkte også å legge meg, men først var det noen ting jeg trengte å gjøre for å forberede morgendagen:
Ta ut av oppvaskmaskinen og fylle den igjen. (Prøver å bli kvitt bananfluer her, og da kan jeg ikke ha oppvask stående på benken).
Jeg måtte henge opp en tøyvask fordi jeg måtte kjøre en maskin i dag pga ja…. jeg måtte det. (Pleier å unngå det på søndager, men av og til MÅ man, som f.eks ved omgangsyke).
Så vasket jeg benker og komfyr.
Sjekket at barna har forberedt sekkene til i morgen.
Satt bokbind på en bok.
Sjekket at jeg har nok rene matbokser til i morgen.
Og nå, nå kan jeg gå å legge meg.

God natt!

7 Comments:

  1. Banan fluer ja, fysj for noen dyr!! 🙁 Ja det er alltid litt og gjøre før en legger seg her også. Lufte hundene,rydde stuen helt fri for alt ( lille mann står opp helt selv så her kan det ikke ligge noe fremme)
    Tømme oppvaskmaskin ja, henge opp en klesvask om ikke vær kveld så ofte ihvertfall! Forbrede litt til dagen som kommer 😉 Litt ekstra og gjøre dersom sambo skal jobbe borte hele uka som nå hjelpe han med og finne ting og pakke. hehe. God natt 😀

  2. hahaha , det er AKKURAT som her ; D

  3. Jeg pleier å si at jeg bare setter strek for dagen og fortsetter neste dag. Jeg er aldri «ferdig». Hva er det liksom.? Har du samme tanker om hvordan det er å pakke når man skal på tur? Pakker en mann underbuksene sine og tannbørsten og kona resten?

    • Nei, ferdig blir man aldri, men enkelte ting er greit å få gjort for å gjøre dagen etter litt enklere og hyggeligere å stå opp til. Når vi skal på tur, gir jeg hver av barna en pakkeliste, mannen pakker sine egne ting, og jeg pakker mine, samt toalettsaker og eventuelt plaster og sånt.
      Hva med deg?

Comments are closed