Velkommen skal du være

Ventetiden er snart over.
Alle er klare til å ta deg imot og alle gleder seg enormt!

Vi er så spente på på hvem du ligner på. Vil du også ha akkurat samme hårfarge som de andre tre guttene i familien? Vil du også ligne på dem?

Hver gang vi skal få et nytt barn lurer jeg sånn på hva som vil bli spesielt for dette barnet. Alle har noe som er spesielt og jeg tenker at nå kan det da ikke være mer spesielle ting igjen til neste barn?!

Men det tar jeg feil, alltid.

Jeg vet at du kommer til å ha kosevaner som er spesielt for deg, akkurat som de andre har hatt sine spesielle kosevaner. Du kommer til å ha din humor og din helt egen måte å påvirke oss på.

Når du har kommet til oss, vil du passe perfekt inn, akkurat som alle de andre før deg. Som de andre vil du komme å gjøre familien komplett. Og allerede etter en dag, vil det aldri bli det samme om du ikke er hos oss.

Du kommer til å fylle din plass og din rolle perfekt og du kommer til å berike vårt liv, alltid.

Jeg kommer til å være forundret over hvordan jeg nok en gang har født verdens vakreste lille skapning.

Håper du er forberedt på veldig veldig mye kos, for vi koser hele tiden, og det vil alltid være mange som vil holde deg og kose med deg. Men vi er snille og alle vil passe på deg, du skal få litt ro også.
Det er mange som står klare til å vise deg alt mulig rart. Du har nok hørt at vi er mange her når du har ligget inne i magen. Og vi kommer til å ta oss så godt av deg alle sammen.

Jeg gleder meg til å bære deg i bæresjal tett inntil meg.

Alt er klart, vi har klær og vogn og bilsete og alt. Men viktigst av alt, du har en familie som elsker deg allerede og som venter på å ta deg i mot med alle våre 16 armer tilsammen, og med hjerter fylt av kjærlighet til deg og hverandre!

Velkommen skal du være!

Mamma

10 Comments:

 1. Nydelig skrevet 🙂 kjenner jeg får litt lyst på en til, etterhvert 😉

 2. Blir helt rørt jeg <3

 3. Så fint skrevet 🙂 Han er heldig som får komme til en så kjærlig familie 😉
  Gleder meg også masse til alt dette 🙂

 4. Åå, sukk sier jeg bare! Nydelig å lese!!!
  Heldig er den lille som får komme til en familie som deres 🙂

 5. Så nydelig skrevet, var sikker på at du hadde født jeg nå 🙂

 6. Oisann!
  Dumpet innom bloggen din etter en anbefaling på facebook. Kommer barn nr. 7 rett rundt hjørnet?

 7. Vakkert skrevet! Den lille er heldig som har en mamma som deg. Ønsker deg lykke til i det nydelige som venter.

  Du har en flott og viktig blogg. Vi damer trenger å høre stemmen til en mamma som deg. Det du sier om barnehager, karriere og det å «støte» i fra seg barna traff meg hardt i magen. Nå skal jeg forsiktig begynne å jobbe når vesle-jenta fyller året. Hun må dessverre være et par dager hos dagmamma eller i barnehage, selv om det et vondt å svelge. Ellers har jeg etter å bl.a lest din blogg, droppet alle «kamper» som avvenning av nattamming, ikke sove i voksensenga, etc. Jeg har senket skuldrene og tenker; så lenge vi sover godt alle mann. Nå ligger hun gjerne helt inntil hele natta og får puppen hvis hun vil.

  • Tusen takk for kommentaren din! Så deilig for deg at du har sunket skuldrene litt. Man kan nemlig bli litt smågal av alt man burde gjøre og måten man burde gjøre det på. Men måten å gjøre det på er å lytte til sitt morsinstinkt. Man kan gjerne søke råd her og der. Men den viktigste stemmen har vi mødre inni oss. Samsoving synes jeg er spesielt koselig, og jeg har hatt barn i senga i 14 år 😀 Kos deg så mye videre! Klem

Comments are closed